Go Back   Cockos Confederated Forums > Projects > REAPER > Closed Issue

Reaper/ASIO crashes with omnisphere Issue Tools
issueid=4121 04-28-2012 07:41 AM
Human being with feelings
Reaper/ASIO crashes with omnisphere
Reaper/ASIO crashes with omnisphere

When i use omnisphere, it takes about 10 secs to load, suddelny i get a message that the asio stopped working. I use asio ux1 with m pod ux1 soundcard. I need to reebot the comuter to make it work again. Asio 4all still works, but i cant hear my wav fles when i use it. My computer has 8 gigs of ram and i5 proceessor and is brand new. (Is there a way i can make a midi file into a wav file, in reaper, so after i have recorded with omnisphere, i can close the program)?
This issue is closed. No more replies may be made.
Issue Details
Issue Type Closed Issue
Project REAPER
Category Plugins
Status Misdirected Post
Priority 1 - Highest
Affected Version 4.22
Closed Version (none)
Yes votes 0
No votes 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

04-28-2012 09:51 AM
Super Moderator
 
Sorry for the trouble! Please post bugs/help requests in the appropriate forums first, not here in the issue tracker (a database for confirmed REAPER bugs). If you still have this issue, can you repost this in the forums for further investigation, please? Thanks!

Also please check this thread http://forum.cockos.com/showthread.php?t=36653 on Event Viewer and crash logs as they're vital information.
Closed

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT -7. The time now is 11:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.