Old 01-11-2010, 02:32 PM   #1
Fiddlinmike
Human being with feelings
 
Fiddlinmike's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Abingdon, Virginia
Posts: 382
Default Global FX Bypass?

I can't find it in the manual or forum....

Is there a way to bypass all the FX on the all the tracks (with a single button) without having to bypass each track individually. What I'd like to do is toggle my full mix between "dry" and with all track FX. I can't say I have a good reason to do this, other than I think it would be interesting to get a feel for how much better or worse I've made the mix.

Thanks...

-fm
__________________
Become a millionare operating your own studio. Start with two million.
Fiddlinmike is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2010, 02:40 PM   #2
Jason Brian Merrill
Human being with feelings
 
Jason Brian Merrill's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Northeastern PA, USA
Posts: 20,304
Default

Quote:
Originally Posted by Fiddlinmike View Post
I can't find it in the manual or forum....

Is there a way to bypass all the FX on the all the tracks (with a single button) without having to bypass each track individually. What I'd like to do is toggle my full mix between "dry" and with all track FX. I can't say I have a good reason to do this, other than I think it would be interesting to get a feel for how much better or worse I've made the mix.

Thanks...

-fm
actions/show action list


you can make this a key combination, a midi controller, or a button on your toolbar
__________________
Beliefs do not require respect. People do.
Jason Brian Merrill is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 08:25 AM   #3
Fiddlinmike
Human being with feelings
 
Fiddlinmike's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Abingdon, Virginia
Posts: 382
Default Global FX Bypass

Thanks for helping Jason! It worked like a charm.

I decided to create a keyboard shortcut to the "Toggle FX Bypass on all tracks" rather than just the "FX Bypass on all tracks" - the latter option is the last one on the actions list.

This was pretty easy - the first time I've done it - much appreciated.

-fm
__________________
Become a millionare operating your own studio. Start with two million.
Fiddlinmike is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 08:27 AM   #4
kindafishy
Human being with feelings
 
kindafishy's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,779
Default

You can also ctrl-click on the Master FX bypass to toggle everything.
kindafishy is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 08:33 AM   #5
Jason Brian Merrill
Human being with feelings
 
Jason Brian Merrill's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Northeastern PA, USA
Posts: 20,304
Default

Quote:
Originally Posted by kindafishy View Post
You can also ctrl-click on the Master FX bypass to toggle everything.
which is this part of the track:

__________________
Beliefs do not require respect. People do.
Jason Brian Merrill is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2017, 10:01 AM   #6
cdmstudios
Human being with feelings
 
cdmstudios's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 227
Default

really? That only bypasses the Master FX, as far as I can tell
cdmstudios is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2017, 11:32 PM   #7
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,533
Default

Quote:
Originally Posted by Fiddlinmike View Post
I can't find it in the manual or forum....

-fm
Ctrl click on FX enable/disable button of any track (page 46, User Guide 5.30 )
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.