Old 02-16-2017, 09:58 PM   #1
ryane24
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 4
Default Automating EQ changes

I'm still very new to this stuff so forgive me. If I wanted EQ to change on the fly in the middle of a track how would I do that. The effect I'm looking for is having it start off like void of highs and then the highs would slowly fade in. Not sure what it takes to accomplish something like that.
ryane24 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2017, 10:07 PM   #2
bobobo
Human being with feelings
 
bobobo's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 249
Default

Kenny helps
https://youtu.be/Un719m_7pNc
bobobo is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2017, 05:11 AM   #3
Mr. PC
Human being with feelings
 
Mr. PC's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 500
Default

Press 'V' while having the track selected. This will open volume automation.

Click where it says "volume", and go to "FX parameters". There you have the find the 'frequency of band 2' or whatever it is you want to automate.
Mr. PC is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.