Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-29-2015, 08:07 AM   #1
cubic13
Human being with feelings
 
cubic13's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Near Serre-Ponçon lake, french Alps
Posts: 521
Default MIDI editor ruler font doesn't follow the arrange ruler one...

Issue discussed here (Reaper 5/x64, portable installation) :

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=165510

To make long things short, the midi editor ruler font is subject, under conditions difficult to reproduce, to unwanted changes. Worse : from this, no matter the changes done on other fonts related settings in the 'Theme tweak' window, or changes of theme, the font displayed remains the same. And, as there is no other available setting that could solve the problem...

From which, two solutions :
- either implementing a 'midi editor timeline font' setting in the 'Theme tweak' window, beside the already existing one for the arrange view,
- or making so that the font used in the midi editor remains ALWAYS and EXACTLY the same as the arrange ruler one.
__________________
DAW : i7-870|P7P55D-E|16 Gb|2 HDD 1 Tb|W7Pro SP1(64)|E-Mu 1616m PCIe + Behringer ADA8000
Soft : Reaper(64)|Cubase 5-6.5(64)|Emulator X3 & several other VSTis (2 bridged)...
Gear : VMK-188+|MPD32|ME30P|Korg 05R/W|Roland D110|Yamaha TX802|Pre-MIDI stuff...
cubic13 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2016, 12:15 AM   #2
cubic13
Human being with feelings
 
cubic13's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Near Serre-Ponçon lake, french Alps
Posts: 521
Default

Bump... No one with the same issue ?
__________________
DAW : i7-870|P7P55D-E|16 Gb|2 HDD 1 Tb|W7Pro SP1(64)|E-Mu 1616m PCIe + Behringer ADA8000
Soft : Reaper(64)|Cubase 5-6.5(64)|Emulator X3 & several other VSTis (2 bridged)...
Gear : VMK-188+|MPD32|ME30P|Korg 05R/W|Roland D110|Yamaha TX802|Pre-MIDI stuff...
cubic13 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2017, 01:00 AM   #3
cubic13
Human being with feelings
 
cubic13's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Near Serre-Ponçon lake, french Alps
Posts: 521
Default

ReaBump again...
__________________
DAW : i7-870|P7P55D-E|16 Gb|2 HDD 1 Tb|W7Pro SP1(64)|E-Mu 1616m PCIe + Behringer ADA8000
Soft : Reaper(64)|Cubase 5-6.5(64)|Emulator X3 & several other VSTis (2 bridged)...
Gear : VMK-188+|MPD32|ME30P|Korg 05R/W|Roland D110|Yamaha TX802|Pre-MIDI stuff...
cubic13 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2017, 02:46 AM   #4
Lorbakounet
Human being with feelings
 
Lorbakounet's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 110
Default

Yes same issue. It's untweakable like note name/info font.
Lorbakounet is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2017, 04:08 AM   #5
cubic13
Human being with feelings
 
cubic13's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Near Serre-Ponçon lake, french Alps
Posts: 521
Default

Thanks for the confirmation, Lorbakounet.

I just updated the associated thread with more tests about it. Just hope that someone in cockos crew will finally chime in...
__________________
DAW : i7-870|P7P55D-E|16 Gb|2 HDD 1 Tb|W7Pro SP1(64)|E-Mu 1616m PCIe + Behringer ADA8000
Soft : Reaper(64)|Cubase 5-6.5(64)|Emulator X3 & several other VSTis (2 bridged)...
Gear : VMK-188+|MPD32|ME30P|Korg 05R/W|Roland D110|Yamaha TX802|Pre-MIDI stuff...
cubic13 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.