Old 05-12-2017, 02:53 PM   #1
Tod
Human being with feelings
 
Tod's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 10,227
Default Esc (SOLVED), Heh heh, yes it is. :)

In the main window "Esc" is used to get rid of the "time selection".

In the Midi Editor "Esc" is used to close the Midi editor, and it can't be changed! Grrrr.

EDIT: Maybe I should explain a little more. In the main arrange view, "Esc" is assigned to remove the "time selection", and cannot be assigned to any other action. In the Midi Editor it is not really assigned to any action but it does close the Midi Editer, and you can't assign it to any action like, "Pass through key to main window".

Last edited by Tod; 05-17-2017 at 04:59 PM.
Tod is online now   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 05:04 AM   #2
Xenakios
Human being with feelings
 
Xenakios's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Oulu, Finland
Posts: 6,465
Default

Quote:
Originally Posted by Tod View Post
In the main arrange view, "Esc" is assigned to remove the "time selection", and cannot be assigned to any other action.
Hmm, I can do that? Maybe you didn't press the "Special key" button before trying to assign the ESC key in the add shortcut dialog? Also, using the same method I can assign the ESC key in the MIDI editor to other actions...
__________________
For info on SWS Reaper extension plugin (including Xenakios' previous extension/actions) :
http://www.sws-extension.org/
https://github.com/Jeff0S/sws
--
Xenakios blog (about HourGlass and λ) :
http://xenakios.wordpress.com/
Xenakios is online now   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 06:02 AM   #3
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2,638
Default

Me too can do that. I've changed it. Xenakios is right. You should click "Use special button".
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 05-15-2017, 01:52 PM   #4
Tod
Human being with feelings
 
Tod's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 10,227
Default

Quote:
Originally Posted by Xenakios View Post
Hmm, I can do that? Maybe you didn't press the "Special key" button before trying to assign the ESC key in the add shortcut dialog? Also, using the same method I can assign the ESC key in the MIDI editor to other actions...
Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Me too can do that. I've changed it. Xenakios is right. You should click "Use special button".
Alright guys, thankyou, that's been a sore spot for a long time.
Tod is online now   Reply With Quote
Old 05-17-2017, 04:58 PM   #5
Tod
Human being with feelings
 
Tod's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 10,227
Default

Heh heh, I didn't know until now I could edit the topic.

But yes it is solved, and I'm not sure why I missed it.
Tod is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.