Old 02-25-2016, 10:35 PM   #1
ericzang
Human being with feelings
 
ericzang's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Phoenix, AZ
Posts: 263
Default Action list does not display F13+ (FIXED)

Assigning shortcuts to function keys F13 and above works properly in the action list, but it doesn't display keys F13 and above, but seemingly randomly another character. also similar behavior with some (all?) special characters such as Ć (unicode?)

Thanks!

I'm on Win7 x64
REAPER 5.15

Last edited by ericzang; 02-25-2016 at 11:11 PM.
ericzang is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 03:21 PM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,160
Default

Got it, thanks!
Justin is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 04:34 PM   #3
ericzang
Human being with feelings
 
ericzang's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Phoenix, AZ
Posts: 263
Default

Great, thanks Justin!
ericzang is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.