Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2016, 10:38 AM   #1
DarkStar
Human being with feelings
 
DarkStar's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Surrey, UK
Posts: 16,371
Default Incorrect channels numbers in Routing Matrix tooltips (FIXED)



The tooltips shows three channels rather than the expected two.
__________________
DarkStar ... interesting, if true. Inspired by ...

My top 40 FRs, as voted by you (updated for August 2016)
DarkStar is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2016, 12:55 PM   #2
Dstruct
Human being with feelings
 
Dstruct's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 11,995
Default

Confirmed (5.17pre1).

FIXED (5.17rc1)


Also the hardware outs/ins are labelled weird.

"MAIN L (stereo/MC)" instead of "MAIN L / MAIN R (stereo/MC)"

(btw: what does "stereo/MC" stand for?)

Last edited by Dstruct; 03-22-2016 at 05:16 AM.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2016, 02:55 PM   #3
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,161
Default

Confirmed/fixing (OP's)
Quote:
Originally Posted by Dstruct View Post
Confirmed (5.17pre1).
"MAIN L (stereo/MC)" instead of "MAIN L / MAIN R (stereo/MC)"

(btw: what does "stereo/MC" stand for?)
In the routing matrix, stereo/multichannel hardware sends are showed in the same column (MC stands for multichannel). The tooltip just matches the label of that column.
Justin is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2016, 03:32 PM   #4
Dstruct
Human being with feelings
 
Dstruct's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 11,995
Default

MultiChannel, ok

But why does it just list the first of the outputs ("MAIN L")? To save space I guess?
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2016, 04:58 PM   #5
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,161
Default

Quote:
Originally Posted by Dstruct View Post
MultiChannel, ok

But why does it just list the first of the outputs ("MAIN L")? To save space I guess?
For the case of the column heading, because for stereo vs multichannel that could vary. For the tooltip, it should show the first/last, I agree, and making it do that now.
Justin is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2016, 05:05 PM   #6
Dstruct
Human being with feelings
 
Dstruct's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 11,995
Default

Ok, thanks!
Dstruct is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.