Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2017, 03:13 PM   #1
Mordi
Human being with feelings
 
Mordi's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Norway
Posts: 278
Default An extra MIDI item is created when recording using time-selection auto-punch (FIXED)

I believe this should be classified as a bug?

Reaper 5.31
Windows 10 x64

It only happens if you stop recording in the area outside of the time selection, and only before it. Doesn't seem to happen if you stop the recording after the time selection.

How to reproduce:


I have loop points unlinked from time selection here.

It's especially annoying when you have items on the track, and the new item splits whats already there.
The same thing happens when recording audio.
Mordi is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2017, 03:40 PM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,051
Default

Edit: ahh I see, looking into this now.
Justin is online now   Reply With Quote
Old 01-07-2017, 03:53 PM   #3
Mordi
Human being with feelings
 
Mordi's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Norway
Posts: 278
Default

Quote:
Originally Posted by Justin View Post
Edit: ahh I see, looking into this now.
Sweet, thanks!
Mordi is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2017, 04:11 PM   #4
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,051
Default

For now if you enable the option to discard partial takes when recording it'll be a handy workaround (prefs/loop recording)
Justin is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.