Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2010, 06:03 PM   #1
PitchSlap
Human being with feelings
 
PitchSlap's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 3,117
Default 'Apply track FX to new item' play button remains illuminated (FIXED)




Steps to reproduce:

-Play
-Right-click on item: 'apply track effects to item as new take'

Playback should stop but the transport bar shows its still playing



WinXP SP3 3.672
__________________
FRs: v5 Media Explorer Requests, Global Quantization, Session View
Win10 64-bit, Reaper 5(x64), Core i7-5700HQ, 16GB RAM, GeForce GTX 960M, SSD
PitchSlap is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2010, 07:55 PM   #2
Mercado_Negro
Moderator
 
Mercado_Negro's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Caracas, Venezuela
Posts: 8,047
Default

Confirmed in Win7 x64, v3.672.
__________________
Pressure is what turns coal into diamonds - Michael a.k.a. Runaway
Mercado_Negro is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2010, 06:54 AM   #3
Dstruct
Human being with feelings
 
Dstruct's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 11,982
Default

Confirmed.

FIXED (5.20pre35)

Last edited by Dstruct; 04-12-2016 at 12:31 PM.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2010, 09:08 AM   #4
PitchSlap
Human being with feelings
 
PitchSlap's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 3,117
Default

Hmmm... now the question is what is the actual bug? That the playback has stopped or that the play button remains lit?

Seeing as I never told Reaper to stop playback, and being able to seamlessly 'render' FX live like that could be quite useful, I'll say its the latter.

Also if it doesn't already exist, an option to apply FX like that at the lowest priority (so as to not cause any hiccups in playback) would be very nice and a fundamental building block of an integrated freeze function.
__________________
FRs: v5 Media Explorer Requests, Global Quantization, Session View
Win10 64-bit, Reaper 5(x64), Core i7-5700HQ, 16GB RAM, GeForce GTX 960M, SSD
PitchSlap is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2010, 10:02 AM   #5
Dstruct
Human being with feelings
 
Dstruct's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 11,982
Default

Quote:
Originally Posted by PitchSlap View Post
Hmmm... now the question is what is the actual bug? That the playback has stopped or that the play button remains lit?
That the play button remains lit.

FIXED (5.20pre35)

Last edited by Dstruct; 04-12-2016 at 12:31 PM.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2010, 06:15 PM   #6
PitchSlap
Human being with feelings
 
PitchSlap's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 3,117
Default

This also happens when doing Save As while playing.


Quote:
Originally Posted by Dstruct View Post
That the play button remains lit.
True. It would be nice to use 'Save As' and apply FX without stopping playback, however.
__________________
FRs: v5 Media Explorer Requests, Global Quantization, Session View
Win10 64-bit, Reaper 5(x64), Core i7-5700HQ, 16GB RAM, GeForce GTX 960M, SSD
PitchSlap is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2016, 12:13 PM   #7
Dstruct
Human being with feelings
 
Dstruct's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 11,982
Default

Still happening in version 5.18 x64.

FIXED (5.20pre35)

Last edited by Dstruct; 04-12-2016 at 12:32 PM.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.