Cockos Incorporated Forums

Cockos Incorporated Forums (https://forum.cockos.com/index.php)
-   Dstruct's Casa De Nitpicks (https://forum.cockos.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Process Explorer corrupting REAPER UI (https://forum.cockos.com/showthread.php?t=171909)

Dstruct 01-25-2016 06:34 AM

Process Explorer corrupting REAPER UI
 
Something strange going on with REAPER UI when openig Process Explorer 16.12. It messes with some of REAPER's background colors in docked elements (Undo history, Virtual Keyboard, Media Explorer ...).

See screenshot:
http://forum.cockos.com/attachment.p...0&d=1453656924

Dstruct 10-11-2017 06:55 PM

Still happening (REAPER 5.52 x64 + Process Explorer 16.21 x64).

heda 10-11-2017 10:17 PM

I don't have any issues opening Process Explorer v16.21
but using win7 x64

yellowmix 10-13-2017 10:49 PM

Weird! Can duplicate in 5.60pre8/64 on Windows 10/64 with Process Explorer 16.21.

I get different colors but I'm probably running a different theme (Default Commala 5 Dark).

WTF does Process Explorer have to do with it? Is it eating GDI resources or something?

What's interesting is if you refresh the panel, it's normal again. But if you run Process Explorer, it happens again. So it's something it does on load.

Dstruct 10-15-2017 05:48 PM

Quote:

Originally Posted by yellowmix (Post 1897980)
WTF does Process Explorer have to do with it?

I'm also wondering about that.

yellowmix 02-26-2018 08:46 PM

Still happening with Reaper 5.76 x64. Doesn't matter if it's Process Explorer 32- or 64-bit.

I noticed Process Explorer uses a lot of colors for process backgrounds. So I'm pretty sure it's GDI related, perhaps the GDI palette.


All times are GMT -7. The time now is 04:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.