Go Back   Cockos Incorporated Forums > Projects > Deprecated REAPER issue tracker > Feature Request

Automating VST parameter always showing the parameter value it automates Issue Tools
issueid=352 06-26-2009 01:36 AM
Human being with feelings
Automating VST parameter always showing the parameter value it automates

...and not only when the mouse is left off. Say, we have a transpose parameter, with values from -12 to 12. Defaults to 0. If we would want to automate this, we create the envelope for it, and it is centered as it should be. In the automation lane it shows correctly "0 semitones" or whatever. When moving the fader in the automation lane, it changes to a 0~1 display without the unit value. It would be extremely nice if REAPER didn't do this, but showed the real value of the automated parameter at all times.
Issue Details
Issue Type Feature Request
Project Deprecated REAPER issue tracker
Category Editing behavior
Status Suggested
Priority 3
Suggested Version 3.04
Implemented Version (none)
Users who would use this feature 5
Users who would not use this feature 0
Assigned Users (none)
Tags Automation, Envelope, VST Parameters

06-26-2009 04:26 AM
Human being with feelings
 
I'd like this too, but I'm not sure that it is possible.

THis thread has some useful info:

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=27424
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT -7. The time now is 10:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.