View Single Post
Old 04-14-2016, 06:09 AM   #50
Ozman
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 534
Default

@inspired...

Downloaded again and now getting the error below.

I must be missing something here, but I don't have these files (template.lua, init.lua) or these folders (lua\Scripts and lib\lua\5.3\Scripts).
Also, It looks like the script looks for some of these resources in the Application's directory instead of the Resources directory.

Is there something extra I'm supposed to do?

I downloaded directly from the github repository (https://github.com/actonDev/Reaper-Scripts) and placed into Scripts\ActonDev.




...g\REAPER\Scripts\ActonDev\ActonDev_FX Routing Matrix.lua:1: module 'Scripts.ActonDev.deps.template' not found:
no field package.preload['Scripts.ActonDev.deps.template']
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\lua\Scripts\ActonDev\deps\template.lua'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\lua\Scripts\ActonDev\deps\template\init.lua'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\Scripts\ActonDev\deps\template.lua'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\Scripts\ActonDev\deps\template\init.lua'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\..\share\lua\5.3\Scripts\ActonDev\deps\templ ate.lua'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\..\share\lua\5.3\Scripts\ActonDev\deps\templ ate\init.lua'
no file '.\Scripts\ActonDev\deps\template.lua'
no file '.\Scripts\ActonDev\deps\template\init.lua'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\Scripts\ActonDev\deps\template.dll'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\..\lib\lua\5.3\Scripts\ActonDev\deps\templat e.dll'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\loadall.dll'
no file '.\Scripts\ActonDev\deps\template.dll'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\Scripts.dll'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\..\lib\lua\5.3\Scripts.dll'
no file 'C:\Program Files\REAPER (x64)\loadall.dll'
no file '.\Scripts.dll'
Ozman is offline   Reply With Quote