View Single Post
Old 09-05-2009, 12:13 AM   #28
Ollie
Super Moderator (no feelings)
 
Ollie's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: On or near a dike
Posts: 9,721
Default

You are looking for "high bucket numbers" like this

Code:
134,    1.25ms to    1.26ms, <1.26ms,             0,          1,             0
139,    1.30ms to    1.31ms, <1.31ms,             0,          1,             0
175,    1.66ms to    1.67ms, <1.67ms,             0,          1,             0
184,    1.75ms to    1.76ms, <1.76ms,             0,          1,             0
196,    1.87ms to    1.88ms, <1.88ms,             0,          1,             0
262,    2.53ms to    2.54ms, <2.54ms,             0,          1,             0
273,    2.64ms to    2.65ms, <2.65ms,             0,          1,             0
285,    2.76ms to    2.77ms, <2.77ms,             0,          1,             0
331,    3.22ms to    3.23ms, <3.23ms,             0,          1,             0
357,    3.48ms to    3.49ms, <3.49ms,             0,          1,             0
397,    3.88ms to    3.89ms, <3.89ms,             0,          1,             0
946,    9.37ms to    9.38ms, <9.38ms,             0,          1,             0
                              TOTALS,        521960,     353689,             6
in your portcls.sys, which is probably not normal. I know that portcls.sys relates to audio/MIDI in some way but I don't know how. Are you having a Soundblaster and onboard sound on that computer? Disable the onboard sound and check again.

- Are you saying that the DPC checker goes yellow/red all the time when Reaper is running? What is your audio interface or are you using the Soundblaster?

- There was a hotfix fixing a probably unrelated issue with portcls.sys post SP2. Are you running SP3 or did you get any hotfixes/updates after SP2? Maybe your driver needs that newer version.
Ollie is offline   Reply With Quote