View Single Post
Old 12-03-2019, 02:51 PM   #5483
n0ne
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 99
Default

Quote:
Originally Posted by WaveTrans View Post
Ok, in my hands, only the full MCU.mst with 8 channels works as it should with the Icon platform Nano-single fader controller. Not yet understanding why it needs the 8 channels for a single fader, but Im ready to accept it.

Good news, I got sends working now.
Found out, when opening the sends menu manually.

-Now Im wondering how to make the menu open automatically when hitting the send button. Is this possible at all? or just my setup?

-Next question: only the first volume fader is under control.
How to switch to the next send volume fader?

Would appreciate any answers, cheers.
Hi WaveTrans,

Attached my zone and layout files for the platform Nano. Renamed a bunch of the widgets to make more sense for this controller and removed some of the faders/buttons that aren't on the controller. The buttons, fader+vu, masterfader (without vu) all work. Might help!

@Geoff:
- For me the shift option (or any combination of buttons) doesn't seem to work.
- For some reason there seemed to be hanging of some state for the controller. For my current 'test' setup (attached) the name/db value displays weren't working. They started working again after I loaded the standard MCU zone file and left the send menu that was still activated. Then reloading my own 'test' setup back and the names worked again.
Attached Files
File Type: zip Platform Nano.zip (1.8 KB, 16 views)
n0ne is online now   Reply With Quote