Old 09-19-2017, 03:30 AM   #1
Alienoiz
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 46
Default Pan Mode!

Olá...

como é que faço para por o pan mode para default stereo pan de modo a que sempre que insira uma faixa nova não ter que mudar manualmente?!

Obrigado!
Alienoiz is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2017, 02:28 PM   #2
Delucci
Human being with feelings
 
Join Date: May 2017
Posts: 37
Default

Project Settings (ou alt+enter) > Advanced > Pan mode

e Save as default project settings
Delucci is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2017, 10:35 AM   #3
Alienoiz
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by Delucci View Post
Project Settings (ou alt+enter) > Advanced > Pan mode

e Save as default project settings
Muito Obrigado!
Alienoiz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.