Old 10-16-2017, 04:28 AM   #1
MarkDast
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 11
Default Import Garage Band AU

Is there a way to import Garage Band audio units plugins (pianos, guitars etc.) on reaper?
MarkDast is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2017, 06:06 PM   #2
Patrice Brousseau
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 38
Default

Quote:
Originally Posted by MarkDast View Post
Is there a way to import Garage Band audio units plugins (pianos, guitars etc.) on reaper?
AUSampler: https://ericshowto.weebly.com/garage...ausampler.html

I know there's a way to import the GB instruments using it.

Found: https://forum.makemusic.com/default.aspx?f=6&m=447017
Patrice Brousseau is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2017, 02:52 AM   #3
MarkDast
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 11
Default

Sorry, my question was about importing Garage Band's plugins on Reaper, and using it on Reaper
MarkDast is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2017, 07:33 PM   #4
Patrice Brousseau
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 38
Default

Quote:
Originally Posted by MarkDast View Post
Sorry, my question was about importing Garage Band's plugins on Reaper, and using it on Reaper
Correct me someone if I'm wrong but I believe GB plugs aren't VST's or AU's so I would say not doable.
Patrice Brousseau is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.