Old 10-24-2017, 08:07 AM   #1
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 12,200
Default LAME 3.100

LAME got updated to 3.100

https://svn.code.sf.net/p/lame/svn/t...l/history.html
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2017, 08:21 AM   #2
Bassman1
Human being with feelings
 
Bassman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: UK
Posts: 461
Default

Do we need to update? I think I read somewhere that it would be included oin latest versions of REAPER... Or was I dreaming?
__________________
Bought REAPER V1.5 and still going strong today with V5.
Thanks Justin & Co !
Bassman1 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2017, 08:23 AM   #3
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 12,200
Default

REAPER ships with 3.99.5 - should be updated by Cockos.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2017, 08:37 AM   #4
TheMaartian
Human being with feelings
 
TheMaartian's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Flagstaff, AZ
Posts: 269
Default

Quote:
Originally Posted by Dstruct View Post
REAPER ships with 3.99.5 - should be updated by Cockos.
Can be downloaded here:
http://www.rarewares.org/mp3-lame-bundle.php
__________________
Intel i7 @ 3.4 GHz, 16 GB RAM, 2 TB HD; Win10 Home x64; Tascam US-16x08
Studio One 4 Pro; Notion 6; Melodyne 4 Studio; SpectraLayers Pro 4; Gig Performer 2
PreSonus FaderPort; Nektar P6; M-Audio BX8 D2; Beyerdynamic DT 880 Pro
TheMaartian is online now   Reply With Quote
Old 10-24-2017, 09:24 AM   #5
Bassman1
Human being with feelings
 
Bassman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: UK
Posts: 461
Default

Thanks guys.
__________________
Bought REAPER V1.5 and still going strong today with V5.
Thanks Justin & Co !
Bassman1 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2017, 03:09 PM   #6
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 11,119
Default

I don’t think any of the changes in 3.100 would affect REAPER’s use of LAME.
Justin is online now   Reply With Quote
Old 11-20-2017, 09:26 AM   #7
linzo
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2017
Location: República de Honduras
Posts: 7
Default

Can we upgrade to 3.100 manually in reaper?
linzo is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2017, 04:24 AM   #8
linzo
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2017
Location: República de Honduras
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by TheMaartian View Post
and how to install it into 5.62?
linzo is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2018, 11:30 AM   #9
Smart-Sound
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 35
Default

Helloooo. What's up with update to 3.100?

And isn't fraunhofer became free?
Smart-Sound is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2018, 01:21 PM   #10
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,846
Default

Quote:
Originally Posted by Smart-Sound View Post
Helloooo. What's up with update to 3.100?

And isn't fraunhofer became free?
https://forum.cockos.com/showpost.ph...51&postcount=6
__________________
Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
Make a thread "F%#! you Reaper! I quit!" to get more views and feedback since these kind of threads get much more traction
SoundCloudFR: "Real" Non-destructive GLUEAll the REAPER names
vitalker is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.