Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Pre-Release Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-28-2023, 05:42 PM   #41
thommazk
Human being with feelings
 
thommazk's Avatar
 
Join Date: Jun 2020
Location: Brazil
Posts: 183
Default

Still on the v7 MIDI Editor features, this issue was introduced with the new Selecting a single note sets the channel for new events enabled option.


When enabled, clicking and dragging a midi note from the currently selected channel doesn't move it unless I try again.
thommazk is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2023, 08:21 PM   #42
EpicSounds
Human being with feelings
 
EpicSounds's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7,598
Default

Quote:
Originally Posted by X-Raym View Post
A bit surprising how it works for now with non looped MIDI items, it will redefined item edges at MIDI content




Maybe it should just do nothing for MIDI items, current behavior. What you guys think ?
doing nothing with MIDI would be my preference. I don't use looped MIDI very often.
__________________
REAPER Video Tutorials, Tips & Tricks and more at The REAPER Blog
EpicSounds is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2023, 11:32 PM   #43
nvk
Human being with feelings
 
nvk's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 156
Default

Mentioning this again since it probably won't be read in the previous thread.

I've noticed that reaper.get_action_context() gives incorrect values when used with the new Main action section override feature. Using it for a scrollwheel script always returns -1 for the val output.
nvk is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2023, 04:04 AM   #44
SergeiSobchenko
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2018
Location: Ukraine
Posts: 196
Default

"Move tracks to folder >" in TCP menu doesn't show me my track folders. I dragged it from the default menu, but it didn't help.
Please, help.
SergeiSobchenko is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2023, 04:47 AM   #45
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 15,831
Default

Quote:
Originally Posted by thommazk View Post
When enabled, clicking and dragging a midi note from the currently selected channel doesn't move it unless I try again.
Fixing, thanks for the report.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2023, 04:47 AM   #46
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 15,831
Default

Quote:
Originally Posted by SergeiSobchenko View Post
"Move tracks to folder >" in TCP menu doesn't show me my track folders. I dragged it from the default menu, but it didn't help.
Please, help.
Already fixed for the next build, thanks for the report.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2023, 06:16 AM   #47
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 15,754
Default

Quote:
Originally Posted by nvk View Post
Mentioning this again since it probably won't be read in the previous thread.

I've noticed that reaper.get_action_context() gives incorrect values when used with the new Main action section override feature. Using it for a scrollwheel script always returns -1 for the val output.
thanks, fixing!
Justin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.