Old 06-30-2020, 06:12 AM   #1
Coachz
Human being with feelings
 
Coachz's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Charleston, SC USA
Posts: 8,465
Default Where did Reascript buttons go in Actions ?

Where did they put the Reascript buttons ? I'm on reaper612+dev0629_x64-install.exe

Coachz is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2020, 06:17 AM   #2
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 5,761
Default

Why do you write in this forum? It should be in pre-release forum. All the buttons are under these 3 in the middle.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
Make a thread "F%#! you Reaper! I quit!" to get more views and feedback since these kind of threads get much more traction
SoundCloudFR: True Non-destructive GLUEAll the REAPER names
vitalker is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2020, 06:18 AM   #3
Coachz
Human being with feelings
 
Coachz's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Charleston, SC USA
Posts: 8,465
Default

Found them buried in a drop down New Action........grrrrr
Coachz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.