Old 05-15-2017, 09:19 AM   #1
introvert
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2011
Location: A cold place
Posts: 44
Default Reaper hangs briefly when removing a track

When I remove a track, or a group of tracks, Reaper will consistently hang for 10-20 seconds. The time adds up, especially when I'm jumping between sessions quickly, and it's getting pretty annoying.

Anyone have any idea what might be causing this? I've tried removing and reinstalling Reaper but no luck. Thanks!

Reaper 5.40, Mac OS El Capitan 10.11.6.
Mid-2014 Macbook Pro
2.8GHz Intel Core i7
16GB 1600MHz DDR3 RAM
1TB internal flash storage
introvert is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2017, 10:02 AM   #2
introvert
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2011
Location: A cold place
Posts: 44
Default

Nevermind. Phoned a friend and he was able to sort it out in about 20 seconds.

The issue was that I had the EuCon Beta driver installed, and I had it added as an active control surface. Removing that fixed it right up.

I'll just have to add it on the occasion I need to use it, then remove it when done. Hopefully we will someday get full EuCon support. That would be nice
introvert is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.