Old 06-18-2017, 05:37 AM   #1001
Pet
Human being with feelings
 
Pet's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Germany
Posts: 872
Default

Quote:
Originally Posted by JoelTheSuperior View Post
...Could "calculate transient guides" be added as an action under Item -> Transients...
I agree, it should be there. There's REAPER v5.5 coming soon with a lot to change and decide what to add to the ReaMenus. I'll add that to this ReaMenus update.

For the time being, you can add it manually:
It's in the default menus (under "Main item" and "Media item context"). In the menu/toolbar window drag the submenu from the right side (the defaults) to the left (ReaMenus). Be aware that "Save" doesn't save the ReaMenus, but the current menu.
__________________
If the v5 Default Theme is too bright for you take a gander at my mod of it: Default v5 Dark Theme
Pet is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2017, 04:19 AM   #1002
Laurie Stearn
Human being with feelings
 
Laurie Stearn's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by Pet View Post
@JoelTheSuperior: Thanks for the suggestion, I'll have a look at it!
...
HTH
[EDIT] Oh post #1000 in ReaMenus!
Hey, wow, well here's another thumbs up to the mod.
You know, (being an N++ user not new to dialogs & menus going over the res boundary -768p here), but for me though it's mainly a cosmetic thing - some like short skirts- others like long- but glad we have the choice!
And congrats on the 1000 posts!
Edit: Oh, flick back a page and use Pet's menuset. Sorry, missed that!
For anyone new:
Quote:
Save the menu set file to your computer.
Inside REAPER, go to Options->Customize Menus/toolbars...
Click Export->Export ALL menus/toolbars to ReaperMenuSet... and save your default set.
Click Import. Open ReaMenus.ReaperMenuSet. (Don't worry if REAPER appears to freeze on older machines. Give it time, and your new menus will be imported properly!)
@Pet:
Just curious on the CTRL-D for delete selection in main window. There's nothing in the edit menu for that yet in the item menu under Clipboard we have CTRL-D=Duplicate. According to the shortcuts PDF CTRL-D is actually delete selection. Is that repairable?
Also was there anything to add for the most recent SWS (3/2017). The extensions menu item doesn't appear to be picked up at all. Thanks for your efforts and the mod!

Last edited by Laurie Stearn; 07-13-2017 at 06:12 AM.
Laurie Stearn is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2017, 07:55 AM   #1003
Pet
Human being with feelings
 
Pet's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Germany
Posts: 872
Default

Some quick answers:
Quote:
Originally Posted by Laurie Stearn View Post
According to the shortcuts PDF CTRL-D is actually delete selection. Is that repairable?
This document is from 2008(!) and I guess totally outdated (TL/DR). But in REAPER you can go to help => "Key bindings and mouse modifiers" or "Shift+F1". Or look in the actions window.
The actual shortcut CTRL+D is "Dublicate items".

Quote:
Originally Posted by Laurie Stearn View Post
The extensions menu item doesn't appear to be picked up at all.
Mikestopcontinues, who "invented" and developed the ReaMenus, placed the SWS actions all over the menus to have them at more suitable places. The Extensions menu therefore is renamed and used for stored snapshots and settings.

[EDIT]: if you tick "Include default menu as submenu" in the Customize menus/toolbars window, you get the default menus at the bottom of the ReaMenus.
__________________
If the v5 Default Theme is too bright for you take a gander at my mod of it: Default v5 Dark Theme
Pet is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2017, 08:32 AM   #1004
Laurie Stearn
Human being with feelings
 
Laurie Stearn's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by Pet View Post
Some quick answers:
...
if you tick "Include default menu as submenu" in the Customize menus/toolbars window, you get the default menus at the bottom of the ReaMenus.
@Pet: Thanks for the response. However from what I see the Extensions menu is at root, It's not available at all with ReaMenus.
__________________
"Not my Style" as the Piano Roll Peddler said to the Organ Grinder!
Laurie Stearn is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2017, 01:07 AM   #1005
StuhRAH
Human being with feelings
 
StuhRAH's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 122
Default

Pitch bend range doesn't appear to be in the right click item context menu?
StuhRAH is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2017, 04:38 AM   #1006
Pet
Human being with feelings
 
Pet's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Germany
Posts: 872
Default

Hi Laurie,
Quote:
Originally Posted by Laurie Stearn View Post
...However from what I see the Extensions menu is at root, It's not available at all with ReaMenus.
Sorry for the late answer, it should look like this:

Click to enlarge:
__________________
If the v5 Default Theme is too bright for you take a gander at my mod of it: Default v5 Dark Theme

Last edited by Pet; 08-15-2017 at 05:12 AM. Reason: linked screenshot changed to smaller size
Pet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.