COCKOS
CONFEDERATED FORUMS
Cockos : REAPER : NINJAM : Forums
Forum Home : Register : FAQ : Members List : Search :
Old 12-05-2010, 06:23 AM   #1
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Can't get camel to work

just installed the camelizer for Amazon on my computer, but it doesn't seem to be working as there is no sign of it's presence when on an Amazon product page. I'm running FF 3.6.12 on a Macbook with snowleopard OS
 
Old 12-05-2010, 01:51 PM   #2
Dan
up here in my tree
 
Dan's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: warehouse
Posts: 667
Default

No camel icon in the status bar? Are you able to see the option if you right click your toolbar at the top of FF and click "Customize"? There should be an option for adding a camel button to the toolbar.

If neither of those appear, we may have a Mac issue (as I can run Camelizer just fine on FF 3.6x on Windows.) What other extensions do you have installed, and does the Camelizer work if you disable them?

Sorry about the 20 questions! =)
Dan is offline  
Old 12-05-2010, 04:10 PM   #3
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default it's fixed!

doing the customizing on the toolbar fixed the problem. I've never messed with the custom feature so didn't even think about that being the issue. Thanx, i appreciate the help
 
Old 12-05-2010, 04:11 PM   #4
Dan
up here in my tree
 
Dan's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: warehouse
Posts: 667
Default

Cool, I'm glad it's working for you!
Dan is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.