Old 01-13-2015, 09:34 PM   #1
Argitoth
Human being with feelings
 
Argitoth's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,037
Default I HATE folder diving! please fix it!



i want to scream whenever I see this dialog. The least it could do is default you to the location of the project in question, doesn't even do that.
__________________
Soundemote - Home of the chaosfly and pretty oscilloscope.
MyReaperPlugin - Easy-to-use cross-platform C++ REAPER extension template

Last edited by Argitoth; 01-13-2015 at 09:43 PM.
Argitoth is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2015, 12:19 AM   #2
EricM
Human being with feelings
 
EricM's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ljubljana, Slovenia
Posts: 3,800
Default

Agreed! Cockos please change this dialog to the default one where you can just paste the file-path.

e
__________________
Shoelace 4 Theme | SoundCloud/erXon
EricM is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2015, 01:34 PM   #3
J Reverb
Human being with feelings
 
J Reverb's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 445
Default

+11111
__________________
I've been imitated so well I've heard people copy my mistakes. - Jimi Hendrix
J Reverb is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2015, 12:53 AM   #4
Fergler
Human being with feelings
 
Fergler's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 3,355
Default

Yeah, this bothers me a lot. I like the dialogue such as found in Save as, where all favourited locations, recent locations, different drive disks, etc are all there and easily accesible.
__________________
Check out my hip-hop, funk-rock band Theatre Crisp
Fergler is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2015, 02:59 AM   #5
musicbynumbers
Human being with feelings
 
musicbynumbers's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: brighton, uk
Posts: 12,286
Default

Hella yeah!
__________________
subproject FRs click here
note: don't search for my pseudonym on the web. The "musicbynumbers" you find is not me or the name I use for my own music.
musicbynumbers is online now   Reply With Quote
Old 01-15-2015, 06:43 AM   #6
Lawrence
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 20,876
Default

Lol.

Nah, we don't ever want to duplicate OS functionality, that makes little sense and causes bugs and stuff.



Look at all of the unnecessary bloat and bugs caused by the text box in the dialog below. Very un-Reaper like...

__________________
"I, Bozo The Clown, do solemly swear to uphold the Consti.. consti... uh, how do you pronounce that again?".

Last edited by Lawrence; 01-15-2015 at 07:00 AM.
Lawrence is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2015, 03:48 PM   #7
WyattRice
Human being with feelings
 
WyattRice's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Virginia
Posts: 1,769
Default

Reaper is using XP style folder browser. That would be an easy fix for the devs to do, I think.

Code:
if Windows version >= Vista then
WyattRice is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2015, 05:51 PM   #8
studio1602
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 43
Default

A mighty +1 on this. File path, please!
studio1602 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2016, 12:16 PM   #9
Argitoth
Human being with feelings
 
Argitoth's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,037
Default

bump.

...is this not a 1-line-of-code fix?
__________________
Soundemote - Home of the chaosfly and pretty oscilloscope.
MyReaperPlugin - Easy-to-use cross-platform C++ REAPER extension template
Argitoth is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2016, 12:38 PM   #10
wallace
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2009
Location: Licensed for non-commercial use
Posts: 425
Default

Yes please.
wallace is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2016, 01:16 PM   #11
musicbynumbers
Human being with feelings
 
musicbynumbers's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: brighton, uk
Posts: 12,286
Default

This got me yesterday again and made my life a bit slower so a big yes again from me!
__________________
subproject FRs click here
note: don't search for my pseudonym on the web. The "musicbynumbers" you find is not me or the name I use for my own music.
musicbynumbers is online now   Reply With Quote
Old 01-24-2016, 02:28 PM   #12
ivansc
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2007
Location: Near Cambridge UK and Near Questembert, France
Posts: 15,499
Default

+1. Would be another nice little tidy-up
__________________
UK and USA: Our leaders MAY be buffoons but they are still dangerous buffoons.
ivansc is online now   Reply With Quote
Old 06-07-2017, 10:32 PM   #13
Argitoth
Human being with feelings
 
Argitoth's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,037
Default

bump bump bump bump
__________________
Soundemote - Home of the chaosfly and pretty oscilloscope.
MyReaperPlugin - Easy-to-use cross-platform C++ REAPER extension template
Argitoth is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2017, 08:23 AM   #14
sievr
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 9
Default

yesyesyes
sievr is online now   Reply With Quote
Old 06-11-2017, 11:09 AM   #15
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2,775
Default

It should be fixed.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 06-11-2017, 12:57 PM   #16
clepsydrae
Human being with feelings
 
clepsydrae's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,821
Default

Other places, e.g. the render window, use similar file dialogs. Besides improving the file dialog, it would be great to remember the last-used directory per project for each dialog.
clepsydrae is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2017, 01:58 PM   #17
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2,775
Default

Quote:
Originally Posted by clepsydrae View Post
Other places, e.g. the render window, use similar file dialogs. Besides improving the file dialog, it would be great to remember the last-used directory per project for each dialog.
Render dialog remembers last used directory.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 06-11-2017, 02:27 PM   #18
clepsydrae
Human being with feelings
 
clepsydrae's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,821
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Render dialog remembers last used directory.
Yeah, sorry, I'm just saying that all dialogs should have consistent (or at least useful) memories, and be the same kind of file dialog (when appropriate). I think reaper does a great job of this already, OP issue excepted.
clepsydrae is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2017, 09:02 AM   #19
serr
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6,149
Default

Quote:
Originally Posted by Argitoth View Post

i want to scream whenever I see this dialog. The least it could do is default you to the location of the project in question, doesn't even do that.
Oh hey! Nailed this request!

Every time you open a project after FLAC'ing the audio...

Reaper has the ability to find the rest of the now FLAC files to substitute for the original wav files after pointing it to the first one. Hell yes let's please have the first obvious choice come up highlighted and ready to click OK on! (Especially when it's the very same project directory.)
__________________
Mac Pro 8x3.33GHz i7, 16GB, 256GB SSD(OS, apps), 3x2TB 7200 HD(data); MacBook Pro 2.8GHz, 6GB, 128GB SSD HD(OS, apps), 750GB 7200 HD(data); 2xTrue Precision 8; Apogee AD-16; 2xMOTU 828mk3, Evolution UC-33e; Faderport; WiRanger, iPad & the analog mixer has retired
serr is online now   Reply With Quote
Old 06-14-2017, 01:45 PM   #20
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,068
Default

+11111111
__________________
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UClI...NKp8d-lsUKRu2Q
REAPER Contest Administrator: https://reapercontest.wixsite.com/home
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 02:12 PM   #21
Argitoth
Human being with feelings
 
Argitoth's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,037
Default



so fucking tired of this.

if this isn't fixed soon I will fucking keep cursing, i will fucking keep making nosie until I am fucking banned from this forum.

fucking ban me now, getting so fucking tired of REAPER.

or I might get bored of trying to get banned, we'll see.
__________________
Soundemote - Home of the chaosfly and pretty oscilloscope.
MyReaperPlugin - Easy-to-use cross-platform C++ REAPER extension template
Argitoth is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 02:19 PM   #22
Argitoth
Human being with feelings
 
Argitoth's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,037
Default

IS THIS AN EASY FIX OR NOT?

IF NOT FINE...

IF IT IS... FUCKING FIX IT.
__________________
Soundemote - Home of the chaosfly and pretty oscilloscope.
MyReaperPlugin - Easy-to-use cross-platform C++ REAPER extension template
Argitoth is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 02:23 PM   #23
Argitoth
Human being with feelings
 
Argitoth's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,037
Default

I was the biggest fan on REAPER, I've made a life, I've made a living with it.

But I'm tired of all my bug reports getting no attention.

I'm done being nice, I'm done saying nice things about REAPER.
__________________
Soundemote - Home of the chaosfly and pretty oscilloscope.
MyReaperPlugin - Easy-to-use cross-platform C++ REAPER extension template
Argitoth is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 04:18 PM   #24
karbomusic
Human being with feelings
 
karbomusic's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 18,808
Default

Quote:
Originally Posted by Argitoth View Post
IS THIS AN EASY FIX OR NOT?

IF NOT FINE...

IF IT IS... FUCKING FIX IT.
I don't think that particular implementation of a "Folder Browse" dialog can include a textbox. If I'm interpreting it correctly, it's part of the OS and a textbox isn't one of it's features if memory serves.

However, as far as the initial path being ????? or always remembering the last path used, I think is possible but it remembering every last path based on context from where it is being opened feature wise, potentially more work. Last path seems most intelligent... Since Reaper deals with projects and media, it can't do the obviously simple fix of always opening where reaper.exe is (which would be as useless) so last path used it is. IOW, Reaper would need to be aware of where you 'want' it to open by default, your project folders, sample folders, who knows.

It's also important to remember that since Reaper tries to stay compatible both cross-platform (three of them mind you) and more importantly on much older OS versions all the way back to XP, it requires avoiding more modern OS implementations/features.

So, part of what you want probably is entirely possible, being and easy 10 minutes worth of code, I highly, highly doubt as changing it likely requires a number of other things to be considered and/or addressed that on the surface aren't obvious. What you see it doing and what it took to make it do that are typically not a 1:1 match complexity wise. Based on one of the links in your signature, I assume you already know most of this.
__________________
Your whole life people will tell you what you can't do. Getting past them is the first step to actually getting things done.

Last edited by karbomusic; 06-15-2017 at 04:33 PM.
karbomusic is online now   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 04:30 PM   #25
Sound asleep
Human being with feelings
 
Sound asleep's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Montreal, Canada
Posts: 7,286
Default

I actually really fucking hate that microsoft has that dialog at all. That ones the worst one. There's one a level up that lets you paste the path into it, and that brings you to the right place, but the dialog that's like that still sucks compared to the good one, which in my mind should be the only one anybody ever uses.

I hate those limited windows dialogs so badly. I also really fucking hate the stupid "libraries" shit they send you to, which is completely useless, and while we're at it, the way their search puts you in this weird "search folder" kind of thing, instead of easily letting you go to the source file location, and then browse your folders normally as though you got there by any other means.

Microsoft really grinds my gears sometimes.

I also don't know why any software developers ever use those useless dialogs microsoft has. There is one good one, and I don't see why one wouldn't always just use that.

That said, when it comes to programming stuff there is often a reason I don't see. But what it could be, idk.
__________________
Miles in your Shoes Original tune

You Rock My World remix
Sound asleep is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 04:35 PM   #26
karbomusic
Human being with feelings
 
karbomusic's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 18,808
Default

Quote:
Originally Posted by Sound asleep View Post

Microsoft really grinds my gears sometimes.
It's a 20 year old dialog, it's mostly only there so people can target OS's like XP. They don't even recommend it still be used (unless you have to) so not sure why they are grinding your gears.
__________________
Your whole life people will tell you what you can't do. Getting past them is the first step to actually getting things done.

Last edited by karbomusic; 06-15-2017 at 04:54 PM.
karbomusic is online now   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 05:26 PM   #27
Lawrence
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 20,876
Default

Interesting read.

To Karbo's correct point, 3 platforms and multiple OS versions does add an unknown level of complexity to it all. Having said that, coding a custom file browser in Windows is a pretty easy thing to do, if one were inclined to not use that control. Would take all of 15-20 minutes in C#, very likely a tiny bit longer in C++. Adding the same in Mac and Linux is out of my wheelhouse.

A textbox, a dropdown list / combo, a list box, a couple of buttons. It would still be using Windows common controls, just not that folder browser dialog.
__________________
"I, Bozo The Clown, do solemly swear to uphold the Consti.. consti... uh, how do you pronounce that again?".
Lawrence is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 05:48 PM   #28
karbomusic
Human being with feelings
 
karbomusic's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 18,808
Default

Quote:
Originally Posted by Lawrence View Post
Would take all of 15-20 minutes in C#, very likely a tiny bit longer in C++. Adding the same in Mac and Linux is out of my wheelhouse.
Just a note, yes, it has to be something like C++ because it is cross-platform. Truly writing one properly would be more than a few minutes though. There is a reason (actually several) why the built in ones are desirable but can hit corner cases like supporting multiple platforms and legacy versions.

There could certainly be some easy magic here I'm oblivious too, I don't know C++ dialogs that well other than I hate them.
__________________
Your whole life people will tell you what you can't do. Getting past them is the first step to actually getting things done.
karbomusic is online now   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 06:22 PM   #29
Lawrence
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 20,876
Default

Yeah. That's the irony, that those OS dialogs are nothing but pointers to files and folders (ultimately). It makes perfect sense to use the folder browser dialog to search for missing files, but you could do the exact same thing with a File Open dialog, which already has a text box on it.

Just use the folder path it returns, not the literal file name, or get the path from the long file name.
__________________
"I, Bozo The Clown, do solemly swear to uphold the Consti.. consti... uh, how do you pronounce that again?".
Lawrence is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 06:45 PM   #30
karbomusic
Human being with feelings
 
karbomusic's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 18,808
Default

Quote:
Originally Posted by Lawrence View Post
Yeah. That's the irony, that those OS dialogs are nothing but pointers to files and folders (ultimately). It makes perfect sense to use the folder browser dialog to search for missing files, but you could do the exact same thing with a File Open dialog, which already has a text box on it.

Just use the folder path it returns, not the literal file name, or get the path from the long file name.
Maybe open up VS and create a C++ project to get a feel for the simplicity of a full featured one (that remains cross-platform). Full featured as by whatever options are being asked in the thread in general + any other obvious stuff that goes along with a proper user experience.
__________________
Your whole life people will tell you what you can't do. Getting past them is the first step to actually getting things done.

Last edited by karbomusic; 06-15-2017 at 06:53 PM.
karbomusic is online now   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 06:52 PM   #31
Lawrence
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 20,876
Default

C++ adds another level of complexity to eveyrthing, especially for the casual coder dummies like me.

Looking at that dialog in the image, that's not C++ (I mean, it obviously is underneath, or C, because it's part of the OS) but it's not something they (Cockos) coded in C++, they just tell the OS to create a new folder browser dialog and show it. It's a built in OS component. Unless I'm mistaken, that's all you have to do is call it, from any language, and it returns a folder path when you close it.

Now what the C++ code line looks like to call that OS dialog, no clue... but it can't be more than a few lines of code... can it?

I might be wrong, maybe it is more complex than that in C++. But for sure, creating a custom one might take some minutes or an hour to just get it working, navigating and listing folders, and a few more minutes to bullet proof.
__________________
"I, Bozo The Clown, do solemly swear to uphold the Consti.. consti... uh, how do you pronounce that again?".

Last edited by Lawrence; 06-15-2017 at 07:03 PM.
Lawrence is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 06:58 PM   #32
karbomusic
Human being with feelings
 
karbomusic's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 18,808
Default

Quote:
Originally Posted by Lawrence View Post
C++ adds another level of complexity to eveyrthing, especially for the casual coder dummies like me.

Looking at that dialog in the image, that's not C++ (I mean, it obviously is underneath, or C, because it's part of the OS) but it's not something they coded, they just tell the OS to create a new folder browser dialog and show it. It's abuilt in OS component. Unless I'm mistaken, that's all you have to do it is to call it, from any language, and it returns a folder path when you close it.

Now what the C++ code line looks like to call that OS dialog, no clue... but it can't be more than a few lines of code... can it?
I probably misunderstood you then as I was still blabbing about the ground up version. The current one isn't from C++, you are correct, it's as far as I know calling SHBrowseForFolder; you can API call it from VB for that matter just like C++ can (I think it lives in shell32.dll). Your idea is sound but of the ones I've used, there are usually just enough differences between the file and folder options and abilities that there is that 'one thing' the other doesn't do when trying to substitute them. That doesn't mean it's not possible here though but the chance exists (or not).

I think SHBrowseForFolder has a search ability btw but forget the details. If you look it up, it should be a possible parameter. All this depends on if that is the one cockos is calling but it looks a lot like it.
__________________
Your whole life people will tell you what you can't do. Getting past them is the first step to actually getting things done.

Last edited by karbomusic; 06-15-2017 at 07:03 PM.
karbomusic is online now   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 07:08 PM   #33
Lawrence
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 20,876
Default

Oh yeah, we were talking both things at the same time, true. Sorry.

I guess how fast one could write a folder browser dialog window in C++ from scatch, and add a text box to it, would largely depend on the person's skill. And as you correctly noted, given that Reaper works on every Windows OS ever made, it has to be compatible with XP, Win 98, etc, and all that so yeah, you can't just call your custom components from the .net classes to assemble one from scratch.

If otoh it only supported Win 7-10 you could probably get away with that.

/nerd diversion
__________________
"I, Bozo The Clown, do solemly swear to uphold the Consti.. consti... uh, how do you pronounce that again?".
Lawrence is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 07:27 PM   #34
Argitoth
Human being with feelings
 
Argitoth's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,037
Default

__________________
Soundemote - Home of the chaosfly and pretty oscilloscope.
MyReaperPlugin - Easy-to-use cross-platform C++ REAPER extension template

Last edited by Argitoth; 06-15-2017 at 08:03 PM.
Argitoth is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 07:39 PM   #35
karbomusic
Human being with feelings
 
karbomusic's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 18,808
Default

Interesting, I wonder why kontakt omits XP though? I assume it might be possible but also wonder if could be for some other reason. I mean the above looks like it could, maybe that is the search parameter I was talking about?

Quote:
KONTACT SYSTEM REQUIREMENTS

Mac OS X 10.10, 10.11 or macOS 10.12 (latest update), Intel Core 2 Duo

Windows 7, Windows 8, or Windows 10 (latest Service Pack, 32/64-bit) Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2
__________________
Your whole life people will tell you what you can't do. Getting past them is the first step to actually getting things done.
karbomusic is online now   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 07:46 PM   #36
Argitoth
Human being with feelings
 
Argitoth's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,037
Default



http://www.soundonsound.com/reviews/...ents-kontakt-4
Quote:
System Requirements
Kontakt 4 works stand-alone, or as a VST, Audio Units or RTAS (Pro Tools 7 or higher) plug-in.
Windows requirements: Windows XP SP2, Vista (32/64-bit) or Windows 7, Pentium or Athlon 1.4GHz processor, 1GB RAM.
Mac requirements: Mac OS 10.5, Intel Core Duo 1.66GHz processor, 1GB RAM.
The above article is dated February 2010, so K4 is around that old.

It did not omit XP.
__________________
Soundemote - Home of the chaosfly and pretty oscilloscope.
MyReaperPlugin - Easy-to-use cross-platform C++ REAPER extension template

Last edited by Argitoth; 06-15-2017 at 07:52 PM.
Argitoth is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2017, 05:29 AM   #37
Lawrence
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 20,876
Default

Is that text field editable, like you can type in C:\ and the folder view will navigate to and select C:\, or is it just feedback for the currently selected folder?
__________________
"I, Bozo The Clown, do solemly swear to uphold the Consti.. consti... uh, how do you pronounce that again?".
Lawrence is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2017, 07:17 AM   #38
Sound asleep
Human being with feelings
 
Sound asleep's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Montreal, Canada
Posts: 7,286
Default

Windows has been shitty that way even back in the XP days. There have been multiple dialogs like that for a while now. There is software that uses multiple versions of those dialogs for different things. Compatibility might be a consideration, but if it was the main one, I think this would be a frequent issue that sometimes has a glorious dialog, instead of a lot of the time the good dialog, and sometimes the shitty one that makes me want to go and kill someone. Preferably someone at microsoft.
__________________
Miles in your Shoes Original tune

You Rock My World remix
Sound asleep is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2017, 07:33 AM   #39
karbomusic
Human being with feelings
 
karbomusic's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 18,808
Default

Quote:
Originally Posted by Sound asleep View Post
Compatibility might be a consideration, but if it was the main one,
It's the only one where legacy components are involved, Microsoft has no control over what legacy components an end-developer chooses to use (IF it is a backwards compat or cross-platform problem) - they would LOVE it if people only used the "new and improved" features of later OSs, that's why they wrote them.

Based on the OPs last posts, I think this is as possibly Reaper dev issue, minus writing my own code to prove which it is. I should, it would remove all this wild speculation and pontification that is occurring.
__________________
Your whole life people will tell you what you can't do. Getting past them is the first step to actually getting things done.

Last edited by karbomusic; 06-16-2017 at 07:49 AM.
karbomusic is online now   Reply With Quote
Old 06-16-2017, 07:52 AM   #40
serr
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6,149
Default

Well, I don't have any Microsoft software anywhere on my machines. Certainly not Windows. I don't think this one can be blamed on the OS.

Understandable that Reaper shouldn't just assume and go wild making file substitutions on an assumption. But at least have it pop a window up and be already pointed to the obvious choice and only make me click OK.

I would expect to have to go folder diving if the location was anything but the project folder of course. Not asking for anything beyond that.
__________________
Mac Pro 8x3.33GHz i7, 16GB, 256GB SSD(OS, apps), 3x2TB 7200 HD(data); MacBook Pro 2.8GHz, 6GB, 128GB SSD HD(OS, apps), 750GB 7200 HD(data); 2xTrue Precision 8; Apogee AD-16; 2xMOTU 828mk3, Evolution UC-33e; Faderport; WiRanger, iPad & the analog mixer has retired
serr is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.