Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Pre-Release Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-15-2017, 08:22 PM   #321
Mr. Data
Human being with feelings
 
Mr. Data's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Location
Posts: 5,204
Default

The error might be, that you have the entry 336560F6444C4D2 twice in this block.

-Data
__________________
German Language Pack for REAPER? Get it here!
Deutsche Sprachdatei für REAPER? Hier zu haben!
Mr. Data is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2017, 12:11 AM   #322
ecl
Human being with feelings
 
ecl's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 267
Default

Quote:
Originally Posted by Mr. Data View Post
The error might be, that you have the entry 336560F6444C4D2 twice in this block.

-Data
Hi Mr. Data, I have already deleted the line but it's still in english once I open Reaper

Do you have also problems with that dialog in your langpack ?

I thinks so, I have already tried it with your langpack and happens the same

Thanks
ecl is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2017, 02:10 AM   #323
ecl
Human being with feelings
 
ecl's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 267
Default

This particular String is also in Common Section and appears in English in that Dialog even been trasnlated:

BAC64C1B2E060EE5=Cerrar
ecl is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2017, 06:35 PM   #324
Mr. Data
Human being with feelings
 
Mr. Data's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Location
Posts: 5,204
Default

The string for hashcode BAC64C1B2E060EE5 appears 35 times in the langpack.
And yes, I have the same issue with that particular dialog.
Code:
[DLG_576] ; IDD_DEVICE_ERRORS
The strings won't translate, but strings shown in the text area of the dialog, that are not in that block of the langpack, translate.

-Data
__________________
German Language Pack for REAPER? Get it here!
Deutsche Sprachdatei für REAPER? Hier zu haben!

Last edited by Mr. Data; 01-17-2017 at 01:13 PM.
Mr. Data is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2017, 05:25 AM   #325
Phroneris
Human being with feelings
 
Phroneris's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Japan
Posts: 1
Default Error installing LangPack when the resource path contains multibyte characters

Hello. I'm posting on REAPER forum for the first time... (getting nervous)

I make a Japanese LangPack and research how it's used.
Major matters for beginners seem that they meet an "Error installing language pack!" alert, and I find that it sometimes result from the above subject matter.
An username of PC can have multibyte characters because he/she is a Japanese, then the resource path becomes multibyted like "C:\Users\花子\AppData\Roaming\REAPER" and it causes errors.
This issue also occurs in portable installation mode. If the portable path has multibyte characters (e.g. "H:\リーパー"), the same error appears when d&d a LangPack file to apply.
I'm happy as a Japanese REAPER user if it's fixed.

Then, is this an "issue with localizing" to post here?
__________________
日本語化パッチ (森) / Japanese LangPack by Phroneris: https://github.com/Phroneris/ReaperJPN-Phroneris
Phroneris is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.