Old 12-07-2006, 07:49 AM   #81
Diogenes
Human being with feelings
 
Diogenes's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: A place that allows me to protect myself...
Posts: 8,245
Default

EMU1820M
Presonus FireBOX
Tascam US-122

All work great.

D
Diogenes is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2006, 05:11 PM   #82
eMaRe
Human being with feelings
 
eMaRe's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: New York
Posts: 217
Default

EMU 1820M works pretty well, but back at version 1.3 (I think) I started experiencing dropouts at low latency. (Low enough to comfortably use guitar rig and BFD live) Don't know if it's BFD , but it seems to be all plugins.
eMaRe is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 08:12 AM   #83
Fozzie
Human being with feelings
 
Fozzie's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 90
Default

The good old Yamaha DSPfactory ds2416 seems to be running just fine with Reaper, as is my Terratec DMX6Fire. I had some strange pitch issues with the DSPfactory (digitally slaved to a spdif clockmaster) a few versions back (1.2something), but now everything is a-OK.
DSPfactory for tracking because of the fixed latency of 512 samples at 44kHz, DMX6Fire for low latency VSTi playing. Haven't had problems lately
__________________
No siggie - no biggie
Fozzie is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 07:02 AM   #84
bachmann
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia, Sydney
Posts: 13
Default

Hi there,

I'm using the TerraTec x24FW (FireWire) and it works perfectly with reaper. I can get the latency down to about 6 to 9ms. The drivers are real good, never had any problems at all. Included digital mixer is simple and functional.

Recommended for a mobile low-budget (~400$) studio, the 2 pre-amps and DAC sound excellent for what you pay. Couldn't be happier with it.


peace.
__________________
bachmann - superhero and musician
bachmann is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 06:46 PM   #85
n8p
Human being with feelings
 
n8p's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Portland, OR
Posts: 12
Default

Just did my first session with Reaper and a PreSonus Firepod. Worked flawlessly. No tweaking needed. I'm up to 22 tracks and everything is still totally rad.
n8p is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2007, 07:06 PM   #86
Fox
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Default

I'm happy to say that the Digidesign Digi 001 works perfectly with reaper... Fuck ProTools!
Fox is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2007, 07:12 PM   #87
Dstruct
Human being with feelings
 
Dstruct's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 11,996
Default

why did you buy a Digidesign Digi 001 then?
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2007, 07:14 PM   #88
Jason Brian Merrill
Human being with feelings
 
Jason Brian Merrill's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Northeastern PA, USA
Posts: 20,359
Default

Quote:
Originally Posted by eMaRe View Post
EMU 1820M works pretty well, but back at version 1.3 (I think) I started experiencing dropouts at low latency. (Low enough to comfortably use guitar rig and BFD live) Don't know if it's BFD , but it seems to be all plugins.
to all viewing -- i believe this issue was fixed in recent optimized updates.
__________________
Beliefs do not require respect. People do.
Jason Brian Merrill is online now   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 06:34 AM   #89
Dog Boots
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2007
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 242
Default

Focusrite Saffire Pro 26io works fine via ASUS onboard FireWire-port. Latencies down to 2-3ms.
Dog Boots is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 08:38 AM   #90
clark_griswold
Human being with feelings
 
clark_griswold's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 25
Default

Digi 001
Digi Mbox
m-audio Mobile Pre

All good on desktops and laptops.
clark_griswold is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2007, 11:01 AM   #91
harphunt
Human being with feelings
 
harphunt's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Motor City Madhouse
Posts: 161
Default

Just bought reaper. Updated n-track to 24 bit and had to re-boot anytime I changed recording input settings. PITA.

Echo Indigo IO PCI works great with reaper on my under-powered laptop. Only 256ram and 1.7cpu. Can't live monitor. Too much latency, but I am able to use ASIO @512/1024 sample rate.

Maybe someone will answer a question here. In n-track, the buffering preferences had no effect when using ASIO. All settings were through the soundcard settings. Is it the same for reaper or will changing buffer settings in preferences alter things?

PEACE
__________________
Dead in Dog Years
http://www.soundclick.com/harphunt
harphunt is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2007, 11:11 AM   #92
bogo
Human being with feelings
 
bogo's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 736
Default RME digi 32/8 does not work with Reaper

The digi 32/8 uses the digi96 driver. I downloded the last version.
Does not work with Reaper. Work ok with Samplitude with WDM driver.
bogo is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2007, 02:16 PM   #93
TrainedChimp
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2007
Location: Just west of Earth
Posts: 6
Default EMU 0404 USB working here.

So far the EMU 0404 USB interface is working for me :-)
TrainedChimp is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2007, 02:32 PM   #94
MikeLacey
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Location: UK
Posts: 762
Default

Behringer FCA202

8ms, nice sounds

Had a lot of trouble getting it working but on a clean WinXP Home installation it works just fine.

Mike
MikeLacey is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2007, 06:07 PM   #95
Kevin Deschwazi
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2007
Location: Bath, UK
Posts: 2
Default

Hello, first post.

I've been playing around with Reaper using my Tascam FW1082 tonight (firewire interface and control surface). It works fine (in Mackie Control mode) although it doesn't look like I can allocate any of the function keys. But faders, transport, jog wheel, pan/eq controls, mute/solo buttons etc. all work just fine.

One small thing, if I close Reaper when tracks are armed, the Rec lights on the tascam for those tracks will stay lit even when reaper is closed. The only way to switch these off is to restart the Tascam or open up the project in reaper and disarm the tracks. No biggy though really.

I haven't done any extensive work yet but first impressions are promising. And I'm liking Reaper, I might be moving away from Cubase once I've given it a proper trial.

edit: also the touch sensitivity of the faders doesn't seem to work, ie. when you touch the fader that track isn't auto selected (although the fader still works to adjust the level).

Last edited by Kevin Deschwazi; 02-19-2007 at 10:23 AM. Reason: additional info
Kevin Deschwazi is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 10:24 AM   #96
cchoy
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2006
Location: new york
Posts: 25
Default MYKERINOS ASIO DRIVERS-- NOT WORKING WELL

MYKERINOS ASIO DRIVERS-- NOT WORKING WELL

I also have an edirol ua-1000, works okay, but I'd much rather be able to use the mykerinos cards... especially in terms of power...

-cory
cchoy is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 10:39 AM   #97
stelzbock
Human being with feelings
 
stelzbock's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Germany, Berlin
Posts: 317
Default

ESI Juli@
M-Audio ProjectMix I/O

Works well for me.
__________________
_______________________________________

Stelzbock @ myspace:
http://www.myspace.com/stealthmusic
gear/sw:
Reaper, FLStudio, ProjectMix I/O, KRK RP5, Sp B1 Mic, some Intruments
PC: Athlon XP 2,4+, 1,5GB RAM, Matrox Dual Head
stelzbock is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2007, 05:24 PM   #98
fiddler59
Human being with feelings
 
fiddler59's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Athens GA USA
Posts: 256
Default

Echo Audiofire 12, works flawlessly.....great firewire box.......Reaper, great DAW...

fiddler
fiddler59 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2007, 12:59 PM   #99
3mph
Human being with feelings
 
3mph's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Denmark
Posts: 262
Default

Creamware Powersampler: works fine (with Luna). You need to play around with the recording latency though.

Last edited by 3mph; 02-15-2007 at 01:02 PM.
3mph is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2007, 11:02 AM   #100
RedStone
Human being with feelings
 
RedStone's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: British Columbia, Canada
Posts: 402
Default

newest version of reaper works like a dream on maudio mobile pre and Maudio 18/14

also works perfectly with sigmatel stock audio card in dell Inspiron.
__________________
click.listen.enjoy
music:www.levityproject.com
musings: http://www.thinktheos.blogspot.com
RedStone is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 07:23 PM   #101
esorcc
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 15
Default MOTO 828MKII

Works great! Lowest latency of any DAW package I've tried. Down to 32 samples ( < 1ms).
Enable the option for low latency hardware (RME) in the device options
esorcc is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2007, 02:46 PM   #102
Villapipo
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2005
Location: Finland
Posts: 14
Default

Everything is working fine with M-Audio FireWire Solo.
Villapipo is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2007, 09:53 PM   #103
jekyll
Human being with feelings
 
jekyll's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 19
Default

Aardvark Q10 works flawlessly.
__________________
___________

“Do or do not... there is no try.”
'Yoda'
___________

Steve L
jekyll is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2007, 10:32 PM   #104
ten
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2007
Location: Windsor, England
Posts: 73
Default

Lynx AES16 with Aurora 16 running bloody great here!

tom
ten is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2007, 04:35 PM   #105
Count Bassie
Human being with feelings
 
Count Bassie's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Rhode Island
Posts: 124
Default Confirming Terratec EWS88MT- OK!

Chiming in after PhillipK here- the Terratec EWS 88MT, with the latest "Phase 88" drivers from the Terratec site, is running smoothly here with v 1.8x. Very happy with it.
__________________
"Whatever we do, it is what it is, and we do it."

-The Grubs
Count Bassie is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2007, 02:17 PM   #106
mahasandi
Human being with feelings
 
mahasandi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 476
Default OSX?

has anyone used a metric halo mobile i/o 2882 ?

i guess the beta is just out but just in case someone has this should be a lovely duet.
mahasandi is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2007, 02:36 PM   #107
the girl next door
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 49
Default

RME Fireface 400...Running great
__________________
English guy living in Germany
www.thegirlnextdoor.de
http://www.myspace.com/thegirlnextdoormusic
the girl next door is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2007, 12:10 AM   #108
rforssell
Human being with feelings
 
rforssell's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Skellefteå, Sweden
Posts: 350
Default

ZOOM H4. Works well!
rforssell is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2007, 09:11 PM   #109
cbenci
Human being with feelings
 
cbenci's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: In your cupboard with something for you in my hand.
Posts: 277
Default

i88x works great accept for the buffer resize issue as discussed in other posts.

Flawlessly records 8 tracks of 96k/24bit at low latency at once.
cbenci is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2007, 10:37 PM   #110
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,329
Default

RME Fireface 800 here, plays 48 samples no worries, no dropouts.
Bevosss is online now   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 11:32 AM   #111
FireMoon
Human being with feelings
 
FireMoon's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Coventry
Posts: 20
Default

Echo Audiofire 8 works fine..
FireMoon is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 04:27 PM   #112
crowning
Human being with feelings
 
crowning's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Default

Hercules 1612 FireWire Audio Interface

Works fine, full ASIO support.
__________________
.signature error
crowning is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2007, 10:48 PM   #113
mahasandi
Human being with feelings
 
mahasandi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 476
Default mobile i/o 2882

Yes its working on tiger osx!


i've switched to reaper and i'am thrilled to say this is working so far albiet not much testing but so far so good!

can't wait til osx ver. is more full blown to really put it thru its paces!

this rox!
mahasandi is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2007, 02:35 AM   #114
toots
Human being with feelings
 
toots's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Northern Ontario, Canada
Posts: 40
Default Tascam FW 1884 - Working

It's a control surface, but handles all the audio too.

r. vers. 1.808 just stereo output
r. vers. 1.809 control surface working, no lights, and zero off
r. vers. 1.810 Everything lights up and works perfectly!!

(except EQ, the unit has a modifier key to enter that doesn't register, which also seems to keep it from showing in the "Learn" sec.) who cares though... the mouse wheel omni adjust in reaper is like having a cntl. surface in yer hand!

My comp's dead, n' I'm broke, so I'm runnin' a borrowed 700Mhz lappy, and easily getting 12 trks w/a number of FX and channel routing!! so I can't complain.

"Don't Fear the Reaper"
toots is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2007, 12:04 PM   #115
Villapipo
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2005
Location: Finland
Posts: 14
Default

Also working with Edirol FA-101, no problems so far.
Villapipo is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2007, 05:53 PM   #116
moliere
Human being with feelings
 
moliere's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wellington
Posts: 2,150
Default MOTU 2408 MkII working

MOTU 2408 MkII seems to be working fine. only tested it with ASIO drivers.
moliere is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 09:13 AM   #117
ChrisADK
Human being with feelings
 
ChrisADK's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 34
Default

Hi,

Working amazing well.

2 RME MADI PCI cards at 3 ms latency recording 112 tracks at once for 3 hours.

weeeeeeeee



Chris
__________________
Chris Ludwig
Hey we sell Reaper!! Why? Because we're cool!
ADK Pro Audio
(859) 635-5762
www.adkproaudio.com
chrisl@adkproaudio.com
ChrisADK is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 09:32 AM   #118
MrGroove
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2007
Location: Groningen, The Netherlands
Posts: 35
Default

RME HDSP 9636 works fine.
MrGroove is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 07:19 PM   #119
ieso
Human being with feelings
 
ieso's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 475
Default

RME Multiface working great
__________________
Blog: http://gtroblq.blogspot.com/
ieso is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2007, 03:37 AM   #120
Amberience
Human being with feelings
 
Amberience's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: swing on the spiral of our divinity
Posts: 2,026
Default

Echo Layla3G. Running at 128 buffer size, works flawlessly.
Amberience is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.