Old 07-14-2019, 02:54 AM   #1
Juljan
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 8
Default Subfolders in FX Browser

Hi there,

I would like to make some subfolders for categories in the FX browser bus wasn't able to find the location in Windows 10. Could you help me out, please?

Best,

Juljan
Juljan is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2019, 01:05 PM   #2
akademie
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 533
Default

Hi Juljan,
no need to go to Win1O folder structure.
Right in Reaper, in FX Browser window, right-click the "Categories" container/folder and select "Add category". That's it.
akademie is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2019, 03:54 PM   #3
AC from NC
Human being with feelings
 
AC from NC's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by akademie View Post
Hi Juljan,
no need to go to Win1O folder structure.
Right in Reaper, in FX Browser window, right-click the "Categories" container/folder and select "Add category". That's it.
Thanks for this!
AC from NC is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2019, 05:13 PM   #4
Juljan
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by akademie View Post
Hi Juljan,
no need to go to Win1O folder structure.
Right in Reaper, in FX Browser window, right-click the "Categories" container/folder and select "Add category". That's it.
Ups, my question was a little bit unclear. This is what i already knew. I would like to dig one subfolder deeper. Is this possible?
Juljan is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2019, 06:47 PM   #5
akademie
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 533
Default

Quote:
Originally Posted by Juljan View Post
Ups, my question was a little bit unclear. This is what i already knew. I would like to dig one subfolder deeper. Is this possible?
Unfortunately not possible - only one level deep
akademie is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2019, 11:50 PM   #6
Juljan
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by akademie View Post
Unfortunately not possible - only one level deep
What a pity! Thanks anyway.
Juljan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.