Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-01-2021, 12:39 AM   #1
zabukowski
Human being with feelings
 
zabukowski's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 185
Default Issues with "FX/Options/Chain PDC mode" (FIXED)

Steps to reproduce issue 1:

1. change "Chain PDC mode" option (track's FX window menu) to any value ("Ignore plug-in delay" for example).
2. undo -> it goes back to default (Per-chain compensation), which is OK
3. redo -> nothing happens !!!

Issue 2:

Sometimes "Chain PDC mode" resets without any obvious reason. At the moment i don't have steps to reproduce, it's happening very randomly (track1->send->track2->send->track3). Tracks have pretty high latency, that's why i am using "Ignore plug-in delay" option, otherwise project doesn't play at all (known issue with high-latency plugins, folders etc.). I suspect this issue happens when changing automation (items?), but as i said, can't replicate it. Will try further ...
__________________
My software & music...
http://www.zabukowski.com/software
http://www.zabukowski.com
zabukowski is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.