Old 06-04-2020, 06:17 AM   #1
nikolalkc
Human being with feelings
 
nikolalkc's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Belgrade, Serbia
Posts: 240
Default 6.10+ Region wildcard detection rendering bug

REAPER cannot detect correct $region wildcard if there is another region with identical start and end values.

This is fine in version 6.09 but from 6.10 it's broken.

Here's a video.

https://youtu.be/oTSffNg-mnA

This is a critical bug for me and my team because we are relying heavily on region wildcards.
__________________
Youtube | Donation| Website | Twitter
nikolalkc is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2020, 06:41 AM   #2
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 11,022
Default

Fixing, thanks for the report.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2020, 06:48 AM   #3
nikolalkc
Human being with feelings
 
nikolalkc's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Belgrade, Serbia
Posts: 240
Default

Quote:
Originally Posted by schwa View Post
Fixing, thanks for the report.
Thank you very much. That was fast.
__________________
Youtube | Donation| Website | Twitter
nikolalkc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.