Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-10-2020, 05:42 AM   #1
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 5,745
Default 17th beat grid line and numbers missing in Arrange

If the beat numbers go high enough, grid lines will be ok up till 16th beat and 17th is missing the grid line. This seems to repeat in 16 beat cycles, so the missing ones go 17, 33, 49 etc.

The ruler numbers are also missing in those places, if ruler is set to Measures. Beats or Measures.Beats (minimal). Same applies for the inline editor, but MIDI editor seems to show these just fine.

Happens already with Reaper v5.99, so this is an older thing.

Steps to reproduce:
1. Set main arrange ruler to Measures.Beats or Measures.Beats (minimal)
2. Insert a tempo/time signature marker.
3. Set time signature to 20:4.
4. Check the 17th beat.

It will look something like this:
https://forum.cockos.com/attachment....3&d=1586511931

Discussion:
https://forum.cockos.com/showthread.php?t=234218
xpander is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.