Old 02-04-2020, 07:55 AM   #1
GameAudioRvlzzr
Human being with feelings
 
GameAudioRvlzzr's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 71
Default Skipped frames

EDIT: Nevermind, found my mistake like 60 seconds later -.- sorry sorry sorry


Hi,
i'm doing sounddesign for a video.

see the attached gif, the frame counter at the top was put into the video by the cutter as a reference.
the frame counter at the bottom is my reaper's big clock.

as you can see, sometimes they align, and sometimes (first time at 2:05) they don't, the reference counter holds/skips every second frame.
when i watch the video in another program, there's no frame skipping.

Anyone have any ideas why this is?
Thanks for any help,
Micha
Attached Images
File Type: gif reaper_frames.gif (35.4 KB, 24 views)

Last edited by GameAudioRvlzzr; 02-04-2020 at 08:02 AM. Reason: found solution
GameAudioRvlzzr is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2020, 08:04 AM   #2
GameAudioRvlzzr
Human being with feelings
 
GameAudioRvlzzr's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 71
Default

For those with a similar problem in the future: i placed the video's start on a position between reaper's frames. once i moved it to start exactly on a frame, the problem went away.
GameAudioRvlzzr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.