Old 02-23-2015, 07:05 AM   #41
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 801
Default

Now that this has been on my DAW I dig it.. Can't wait for the fixes..
Not sure I'm digging the font.. Find it harder to read.. At a little distance the font looks broken..
My eyes aren't the best anymore.. But it's not a deal breaker just would like a clearer font.

The other thing (unless I'm missing something) I'd like to see FX button on master fader again.
I couldn't figure out how to get to that FX window to save FX chain I was using on the master.. Until I switched theme to get a button to appear and save chain then revert back to Fusion.. Not sure why you'd take that button away.
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2015, 04:34 AM   #42
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Faderjockey View Post
I couldn't figure out how to get to that FX window to save FX chain I was using on the master.. Until I switched theme to get a button to appear and save chain then revert back to Fusion.. Not sure why you'd take that button away.
I removed master TCP and MCP buttons because they are not completed yet.
Unfinished theme in attachments.

Can you take a screenshot and show me how the font looks? Opens sans is a very common font(for example, bitwig used this font).
Attached Files
File Type: reaperthemezip FusionBeta_v01_MTCP.ReaperThemeZip (720.0 KB, 85 views)
arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2015, 04:58 AM   #43
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 801
Default

Ok I'll do that when I get back to studio..
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2015, 08:44 PM   #44
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 801
Default

@arsen
Attached Images
File Type: jpg fusion_screenshot.jpg (31.4 KB, 314 views)
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2015, 09:26 PM   #45
cincikat69
Human being with feelings
 
cincikat69's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Cincinnati area...
Posts: 632
Default

@faderjockey -

The screenshot shows the pan knob is being squashed horizontally, which suggests that your display resolution is not set to properly work with this theme.


@arsen -

The fx inserts need the margins adjusted in WALTER...that way their text won't go outside the boundaries of the layout. Just a suggestion... (~:
__________________
Theme Website
cincikat69 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2015, 09:28 PM   #46
Breeder
Human being with feelings
 
Breeder's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Croatia
Posts: 1,830
Default

Am I the only one bothered by item edges - they seem to overlap with item content?
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2015, 09:48 PM   #47
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 801
Default

Then what should my screen be set for?
It looks great with every other theme or picture I look at.
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2015, 12:16 AM   #48
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Faderjockey View Post
@arsen
try this, i thinks it's same bug
Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
"Theme Editor Tab->Media item label font"
Hmmm,weird... I've just opened that and hit apply (didn't change anything) and now its fine
or try change font to another and then back to OpenSans

and check Appearance tab(in Prefs) Faster text rendering is off

Last edited by arsen; 02-25-2015 at 12:21 AM.
arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2015, 08:07 AM   #49
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 801
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
try this, i thinks it's same bug

or try change font to another and then back to OpenSans

and check Appearance tab(in Prefs) Faster text rendering is off
couldn't find "Media item label font" for some reason.

It's weird I saw half your reply here..then when I quoted you..it then should the other half of msg about trying to change font back and forth.
I did set pref to what your pics should for theme.. but I'll check again.
I have no problem with text in other themes.. even the numbers on the time line when I switch to fusion they get very thin..

No I have Fusion installed in 2 places to try... my troubles are on my DAW.
But my studio office computer has Beta5 on it.. and I first tried Fusion there to play with first.. Looks fine. Not sure why and not on DAW.

also.. should ClearType text be off? I thought I read (way back) for DAW's it was good to leave off..True? Or Not?
But DAW is off.. but when I turned ClearText on didn't help..but I noticed my office PC has it on..
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2015, 08:13 AM   #50
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 801
Default

Update.. Faster text rendering was on..doh!! so that fixed it..thanks
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2015, 08:29 AM   #51
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Faderjockey View Post
couldn't find "Media item label font" for some reason.
also.. should ClearType text be off? I thought I read (way back) for DAW's it was good to leave off..True? Or Not?
But DAW is off.. but when I turned ClearText on didn't help..but I noticed my office PC has it on..
ClearType is windows rendering text technology. ClearType rendered text looks 'smoother'. Use or not ClearType = a matter of taste.

arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2015, 08:31 AM   #52
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Faderjockey View Post
Update.. Faster text rendering was on..doh!! so that fixed it..thanks
Good!))
arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2015, 08:43 AM   #53
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 801
Default

Also..media label was correct. But I just made timeline font one step up larger. All is fine now. .

Now just need to try updates as they come.
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 12:16 PM   #54
daeavelwyn
Human being with feelings
 
daeavelwyn's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 123
Default thanks

@Arsen : Really thanks for your work, your theme fit perfectly my needs
daeavelwyn is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2015, 10:26 AM   #55
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

Any progress so far regarding FX parameters (TCP and MCP) and docker windows?

timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2015, 03:22 AM   #56
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
Any progress so far regarding FX parameters (TCP and MCP) and docker windows?
can you send me your layout(which on screenshot)?
arsen is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2015, 09:15 AM   #57
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
can you send me your layout(which on screenshot)?
Steps to reproduce:

1.) FX parameters: Make sure to check "Show FX parameters when size permits in the context menu of MCP.



2.) Dock any toolbar anywhere on the screen and you get that purple line:

timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 07:34 AM   #58
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
Any progress so far regarding FX parameters (TCP and MCP) and docker windows?
BETA 1.5)
https://stash.reaper.fm/manage_theme/...ReaperThemeZip
arsen is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 08:29 AM   #59
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

Thanks, arsen! FX parameters look great now.
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 08:35 AM   #60
daeavelwyn
Human being with feelings
 
daeavelwyn's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 123
Default

Thks Arsen
daeavelwyn is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 02:22 PM   #61
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

There are two issues regarding labels.

In TCP there's a small bright line drawn above the track name:



In MCP the labels somehow don't look centered but a bit more aligned to the left. Can't help why. I think it's only one pixel... Zoom in to see it better:

timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2015, 11:49 PM   #62
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
There are two issues regarding labels.
In TCP there's a small bright line drawn above the track name
Sorry, i don`t know how fix it. i can't find this element in rtconfig

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
In MCP the labels somehow don't look centered but a bit more aligned to the left. Can't help why. I think it's only one pixel... Zoom in to see it better
yes, one pixel) ok, i`ll fix it
arsen is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2015, 03:48 AM   #63
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
Sorry, i don`t know how fix it. i can't find this element in rtconfig
I don't know any WALTER, so unfortunately I can't help with that but trying to narrow down the issue... SO the line does only appear on colored tracks. The default color doesn't create it.
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2015, 07:53 AM   #64
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
I don't know any WALTER, so unfortunately I can't help with that but trying to narrow down the issue... SO the line does only appear on colored tracks. The default color doesn't create it.
The best solution is - just turn off "Set track label background" in Prefs)
arsen is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2015, 07:56 AM   #65
bladlus
Human being with feelings
 
bladlus's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Oslo
Posts: 29
Default

I seem to still get the purple docker line with the 1.5 version:

bladlus is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2015, 09:59 AM   #66
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
The best solution is - just turn off "Set track label background" in Prefs)
Thanks! Works fine now. I will let it be set like that
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2015, 03:36 AM   #67
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

Will there be more layouts in future?

Because regarding TCP I'd really like to have one like that:

Only the first row of elements:

REC | Label | Volume (knob) | FX+Bypass | Pan (without width) | Mute | Solo

Would be cool if this fits at a TCP width of approx. 10 Main toolbar buttons.

See my mockup of the R5 theme here:

timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2015, 02:33 AM   #68
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by bladlus View Post
I seem to still get the purple docker line with the 1.5 version:
Ok. i`ll try fix it.

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
Will there be more layouts in future?
Yes! Breeder joined the project. We are working together now.
arsen is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2015, 11:48 AM   #69
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
Yes! Breeder joined the project. We are working together now.
Awesome... theme collaboration rocks!
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2015, 11:39 AM   #70
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Updates&BugsTracking here: Bitbucket

Last edited by arsen; 03-21-2015 at 11:53 PM.
arsen is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2015, 12:38 PM   #71
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

Cool!! Are we allowed to post issues there?
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2015, 11:49 PM   #72
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
Cool!! Are we allowed to post issues there?
yes, of course)
arsen is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2015, 06:00 AM   #73
Mordi
Human being with feelings
 
Mordi's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Norway
Posts: 412
Default

Will you still be announcing new versions here?
Mordi is online now   Reply With Quote
Old 03-22-2015, 09:40 AM   #74
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Mordi View Post
Will you still be announcing new versions here?
Yes, big update
arsen is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2015, 03:01 AM   #75
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 719
Default

Quote:
Originally Posted by Mordi View Post
Will you still be announcing new versions here?
Breeder and arsen are uploading small changes as well on the Bitbucket page. If you want bleeding edge versions, go there and "watch repository". You can also report bugs or make further FRs.
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2015, 04:31 AM   #76
daeavelwyn
Human being with feelings
 
daeavelwyn's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 123
Default

Can someone provide a link to the theme ? I'm not familiar with bitbucket and don't want to register.

Last edited by daeavelwyn; 11-20-2016 at 11:50 AM.
daeavelwyn is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2015, 05:39 AM   #77
grayter1
Human being with feelings
 
grayter1's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Saint Paul, MN
Posts: 449
Default

Quote:
Originally Posted by daeavelwyn View Post
Can someone provide a link to the theme ? I'm not familiar with bitbucket and down want to register.
Agreed. Went to the site and couldn't make sense of where and what to download. Some info for us non-coder types would be appreciated.

tg
__________________
Win 10 Pro | i7-6700K 4.00GHz | GA-Z170X-UD5 | 32 GB | nVIDIA GTX 1050ti | Audient iD22 | KeyLab49 | Reaper 5 | Pro Tools 2018.4 | Studio One 4 | Komplete 10 | Omnisphere 2
grayter1 is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2015, 06:10 AM   #78
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

https://bitbucket.org/arsen-ch/fusio...a0ac7a3099.zip

Unzip Fusion folder and Fusion.ReaperTheme to C:\Users[USER NAME]\AppData\Roaming\REAPER\ColorThemes
arsen is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2015, 06:35 AM   #79
daeavelwyn
Human being with feelings
 
daeavelwyn's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 123
Default

thks
daeavelwyn is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2015, 09:49 AM   #80
Mordi
Human being with feelings
 
Mordi's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Norway
Posts: 412
Default

I found the first version to be simply perfect. I'm afraid of downloading the latest version. Maybe it changes something I liked.
Mordi is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.