Old 01-01-2020, 09:14 PM   #1
ajj
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 4
Default plug-in troubles

hello i'm new to reaper so please excuse my ignorance! I have been downloading and using a lot of free VST instruments and fx plugins and in the old version i had (5.983 ) every time i re-opened the app my VST tracks wouldn't play, i'd delete them and re-add them and then it would playback again fine. This was a bit of a nuisance that I thought might be solved by updating to V 6.1, but in this version all of my tracks are offline and this message comes up when I open it: "There were 636 media items in the project that were of a type that require an extension plug-in (the instance that saved the project had the extension plug-in). The following effects were in the project file and are not available. REAPER will keep their configurations, but things may not sound as desired." I've done clear cache and re-scan and that hasn't fixed it. I also tried to follow some advice on this forum but the files they tell you to move don't seem to even exist on my computer :/. Can anyone tell me whats going on? I am back to using 5.983 for now and deleting and re-adding the plugins every time i open a project
ajj is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2020, 04:12 AM   #2
solger
Human being with feelings
 
solger's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4,048
Default

I posted a reply into your other thread: https://forum.cockos.com/showthread.php?t=229651
__________________
ReaLauncher
solger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.