Old 03-20-2011, 02:58 AM   #1
peacock_suit
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 103
Default Audiophile 2496 doesn't show properties

When I click on the ASIO properties for this sound card nothing happens. Iv reinstalled the driver but it didn't help. I want to get the patency down as Its currently as 13ms!

Has anyone else encountered this problem before?

Cheers.
peacock_suit is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2011, 10:09 AM   #2
JGrabowMST
Human being with feelings
 
JGrabowMST's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 333
Default

I think that's a bug between M-Audio and Reaper, the Control Panel doesn't launch through Reaper.

Just double click on the icon in the system tray.
__________________
Pro Tools 9/10/11, Reaper x64, Adobe Audition, SoundTrack Pro, Mixxx
Dual Xeon 2620, 32gb, 240GB Intel SSD & Apple MacBook Pro, 16gb, 750gb HDD
M-Audio ProFire 2626 + Art TubeOpto 8 with Ei 12AX7 Smooth Plate tube swap
JGrabowMST is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2011, 10:11 AM   #3
Sibben
Human being with feelings
 
Sibben's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sweden.
Posts: 1,064
Default

Same issue here. As Grabow says, just click in the system tray. The button in REAPER is just a shortcut.
__________________
Analog is the new digital
Sibben is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.