Old 10-20-2019, 11:27 AM   #1
Barrail
Human being with feelings
 
Barrail's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Dans la forêt de la Grande Lande
Posts: 1,441
Default Speed render with Render / Freeze track ?

Hello,
Can I choose 1 x offline speed with Render / Freeze track ?
I've not found...
Barrail is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2019, 12:23 PM   #2
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 4,910
Default

You can change that in Preferences/Audio/Rendering, Limit apply FX/render stems to realtime.
Ups, sorry..you said offline, not realtime...
xpander is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2019, 12:13 AM   #3
Barrail
Human being with feelings
 
Barrail's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Dans la forêt de la Grande Lande
Posts: 1,441
Default

Your help is very useful, however.
Thank you.
Barrail is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.