Old 04-25-2014, 08:06 AM   #1
046oh
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 10
Default screen bug in reaper

My Reaper I/O view has a bug.
http://snag.gy/SNU3r.jpg

The bottom row is not showing.
How can I fix this?
046oh is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2014, 09:34 AM   #2
ivansc
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2007
Location: Near Cambridge UK and Near Questembert, France
Posts: 18,313
Default

The bottom row of what?
Your screen shot shows only one I/O section and part of the mixer, plus a tiny bit of Reapers main screen.
Tell us exactly what is missing and we can likely help you.

Oh and since you like like a new user, welcome to the reaper forum.

I`m the old, grumpy, one by the way.
ivansc is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2014, 09:46 AM   #3
046oh
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 10
Default

Here's a (hopefully) better screenshot:
http://snag.gy/U1oLU.jpg

in the red circle, can you see how the bottom part of the routing screen is cut out?
046oh is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2014, 10:37 AM   #4
gibi25
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2010
Location: France
Posts: 2,568
Default

Do you use a specific theme?
This bug doesn't show in the defaut theme (ver 4.61).
gibi25 is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2014, 03:51 PM   #5
046oh
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 10
Default

No, I don't use any themes;
but my computer is Japanese.
Could this be the cause?
046oh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.