Old 10-14-2019, 08:14 PM   #2001
todoublez
Human being with feelings
 
todoublez's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: beijing
Posts: 63
Default

Heda萬歲
todoublez is online now   Reply With Quote
Old 10-15-2019, 06:00 AM   #2002
Ozman
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 557
Default

The Track Inspector needs to be running at the moment of using these, correct?
Ozman is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2019, 03:01 PM   #2003
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,423
Default

Quote:
Originally Posted by Ozman View Post
The Track Inspector needs to be running at the moment of using these, correct?
That's correct for now. It doesn't need to be displayed but running. I mean it could be hidden in a tab inside a docker with more tabs.
heda is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2019, 04:10 PM   #2004
_Stevie_
Human being with feelings
 
_Stevie_'s Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2,788
Default

I still wish we could hide dockers individually. But as a workaround
you can save a screenset to achieve that.
__________________
My Reascripts forum thread | My Reascripts on GitHub | Stephan Römer - film composer
If you wish to donate for my scripts: please consider an organization like: animal shelter, doctors without borders, UNICEF, etc...
_Stevie_ is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 03:20 AM   #2005
todoublez
Human being with feelings
 
todoublez's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: beijing
Posts: 63
Default

Just a thought, might b sweet if Heda’s app has a update available notification.
Clicking update, it automatically update the app to latest version.
So we wont miss any update ;p
Just a thought ..
todoublez is online now   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 06:20 AM   #2006
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,423
Default v1.4rc41 (2019-10-16)

new mode for selected tracks in the FX group actions. clicking the button swwitches between
  • T(only current track in Track Inspector)
  • A(all tracks in project)
  • S(all selected tracks)

* v1.4rc41 (2019-10-16)
# new mode for FX groups actions to work on selected tracks


heda is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 06:29 AM   #2007
_Stevie_
Human being with feelings
 
_Stevie_'s Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2,788
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
new mode for selected tracks in the FX group actions. clicking the button swwitches between
  • T(only current track in Track Inspector)
  • A(all tracks in project)
  • S(all selected tracks)

* v1.4rc41 (2019-10-16)
# new mode for FX groups actions to work on selected tracks


Yay!
__________________
My Reascripts forum thread | My Reascripts on GitHub | Stephan Römer - film composer
If you wish to donate for my scripts: please consider an organization like: animal shelter, doctors without borders, UNICEF, etc...
_Stevie_ is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 08:31 AM   #2008
Klangfarben
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2016
Location: Los Angeles, CA
Posts: 677
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
new mode for selected tracks in the FX group actions. clicking the button swwitches between
  • T(only current track in Track Inspector)
  • A(all tracks in project)
  • S(all selected tracks)

* v1.4rc41 (2019-10-16)
# new mode for FX groups actions to work on selected tracks


Are you kidding me?? This is brilliant!
Klangfarben is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 09:25 AM   #2009
_Stevie_
Human being with feelings
 
_Stevie_'s Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2,788
Default

It is, it is!
__________________
My Reascripts forum thread | My Reascripts on GitHub | Stephan Römer - film composer
If you wish to donate for my scripts: please consider an organization like: animal shelter, doctors without borders, UNICEF, etc...
_Stevie_ is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 09:57 AM   #2010
Thonex
Human being with feelings
 
Join Date: May 2018
Location: Los Angeles
Posts: 751
Default

Heda... FANTASTIC!!

The TI is becoming more and more indispensable!!

Thanks for all your hard work!
__________________
Cheers,
Andrew K
v5.982/64 Mac 10.12.+, i7 Quad 2.9GHz, 24GB
Thonex is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 10:33 AM   #2011
Arthur McArthur
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Location: Toronto
Posts: 480
Default

Thank you, heda!!
Arthur McArthur is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 02:37 PM   #2012
Skorobagatko
Human being with feelings
 
Skorobagatko's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Ukraine, Kyiv
Posts: 101
Default

Thank you! 👏
Skorobagatko is offline   Reply With Quote
Old Today, 03:22 AM   #2013
todoublez
Human being with feelings
 
todoublez's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: beijing
Posts: 63
Default

hi Heda,
after the recent update

and in the setting menu,
I have set the "fader limit up" to 12
and the "fader Max DB" is 12 also.

but my fader still can go up over 12 , this morning it scrolls by accident went to almost 500.

how to make the UL & DL setting as a global setting, so I don't have to set every track's UL ?

and how to make it remember last time's setting so I won't have to set that again everytime I open Reaper?

this is "Fader repot video"





__________________________________________________ ________________________



Track marker
after adding markers, click "all", drag marker can make Reaper crash.
Reaper report will shows in a few sec, just wait and watch.

this is "track marker report's video"




Platform:
MAC OSX High Sierra 10.13.3
Reaper 5.981

thank u !

Last edited by todoublez; Today at 04:08 AM.
todoublez is online now   Reply With Quote
Old Today, 04:14 AM   #2014
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,423
Default

thank you for the reports @todoublez
Yes... certainly I don't want to set the fader to +500dB
That Fader Max and Min DB in the settings are for display range only, but I think it should be also to limit the values, at least for the max DB one.

The marker issue, I don't have the crash here, but certainly it is doing something wrong not being able to move the markers when the "show markers from all tracks" is active. I'll try to see what is going on.
heda is offline   Reply With Quote
Old Today, 04:40 AM   #2015
todoublez
Human being with feelings
 
todoublez's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: beijing
Posts: 63
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
update

for the custom menu to work, it must be customized, add an action to it from the REAPER customize menus window, save it, so REAPER includes it in the reaper-menu.ini file which is what TI reads.
you can manually edit the reaper-menu.ini file to add a new custom menu manually. Then configure TI to use that new menu instead. something like this

all actions on track delay panel should work on all selected tracks. Bypassing, switching to ms/samples, setting delay, setting delay from Time selection...
Hi Heda, on my side the imgur.com has been blocked by our goverment's network policy, I've tried many vpn, still not working. So would u send me the GIF file so I can configure my fx settings ?
my email is "todoublez@qq.com" thank u.

Last edited by todoublez; Today at 04:47 AM.
todoublez is online now   Reply With Quote
Old Today, 04:46 AM   #2016
todoublez
Human being with feelings
 
todoublez's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: beijing
Posts: 63
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
thank you for the reports @todoublez
Yes... certainly I don't want to set the fader to +500dB
That Fader Max and Min DB in the settings are for display range only, but I think it should be also to limit the values, at least for the max DB one.
So is there a way that I can make my "Max fader limit" stick to the 12db ?
cuz setting it on the setting menu doesn't work on my side :/

or how can I set my TI's UL:12db as default, so I don't have to click on it everytime I start my Reaper ?
todoublez is online now   Reply With Quote
Old Today, 07:58 AM   #2017
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,423
Default v1.4rc42 (2019-10-18)

fixing bugs reported by todoublez
let me know if this update works better
Thank you!

* v1.4rc42 (2019-10-18)
# fix: limit fader gain dragging to Fader Max dB setting. [p=2193742] Thank you @todoublez
# fix: constant markers redraw causing issues when showing all markers from all tracks [p=2193742] Thank you @todoublez
heda is offline   Reply With Quote
Old Today, 08:04 AM   #2018
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,423
Default

Quote:
Originally Posted by todoublez View Post
Hi Heda, on my side the imgur.com has been blocked by our goverment's network policy, I've tried many vpn, still not working. So would u send me the GIF file so I can configure my fx settings ?
my email is "todoublez@qq.com" thank u.

this is the gif
it is just too edit the menu normally as you would with the REAPER menu editor. Then go to a text editor and open reaper-menu.ini and find the actions you added and cut and paste them into a new menu like in this gif, rename the numbering to start at 0... item_0 item_1 etc... this way you have a new menu that is accessible to Track Inspector. Make sure to set the menu name in Track Inspector Settings page too.
heda is offline   Reply With Quote
Old Today, 11:30 AM   #2019
todoublez
Human being with feelings
 
todoublez's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: beijing
Posts: 63
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
this is the gif
it is just too edit the menu normally as you would with the REAPER menu editor. Then go to a text editor and open reaper-menu.ini and find the actions you added and cut and paste them into a new menu like in this gif, rename the numbering to start at 0... item_0 item_1 etc... this way you have a new menu that is accessible to Track Inspector. Make sure to set the menu name in Track Inspector Settings page too.
many thx for the info and yo updates!
I'm not around my Mac during this weekend. but I'll test that out as soon as I get to my studio.
todoublez is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.