Old 09-24-2006, 06:50 AM   #1
politcat
Human being with feelings
 
politcat's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: stuck in transition
Posts: 1,850
Default ozone

why does reaper freeze when i insert oz in a track? freezes in the master too.

i'm starting to check out reaper by testing a pre-recorded guitar part which i want to effect with ozone.

Last edited by politcat; 09-24-2006 at 07:02 AM.
politcat is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2006, 12:47 PM   #2
doclike
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Location: Germany
Posts: 260
Default

Same problem here. Stopping playback works fine for me.

doc
doclike is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2006, 01:35 PM   #3
politcat
Human being with feelings
 
politcat's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: stuck in transition
Posts: 1,850
Default

stopping playback? i don't even get that far.
politcat is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2006, 01:50 AM   #4
doclike
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Location: Germany
Posts: 260
Default

On my Computer, Reaper only freezes during playback when inserting the plugin.

Dont have ur problem on my machine.

doc
doclike is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2006, 03:00 PM   #5
jamstrat
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7
Default

I use Ozone with no problems in REAPER. Not sure what could be causing your problem.
jamstrat is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2006, 01:33 PM   #6
politcat
Human being with feelings
 
politcat's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: stuck in transition
Posts: 1,850
Default

dunno why, but when i chged to waveout it worked.
politcat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.