Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-08-2019, 05:37 AM   #1
RobertP
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2007
Location: Norfolk UK
Posts: 994
Default Elves messed with my theme

I am a bit puzzled here.
I am using a theme that was in the stash a while back but not now - sort of retro thing? I have made and saved some minor coloring tweaks only.

I decided to clean up my portable Reaper folder and delete the many many try-out themes I had there, though not any Reaper default ones. Fortunately I cut and pasted them to a non Reaper folder because when I then opened Reaper my theme seemed to have reverted to something very different. I could post screen shots later.

When I put the unwanted themes back it reverted to my theme. Now I suppose I could cut them out then put them back one at a time to spot what worked together, but am curious as to why this might happen. Would there be bits of code in another theme that my one relies on? would a Reaperthemezip do that, I thought they were distinct inclusive packages?
A puzzle...
__________________
Windows 7 Pro. Intel i7 3400ghz. 16GB Ram. Focusrite Scarlett 8i6. Reaper 64.

suleiman: "WTF r u ppl on abt ?"
RobertP is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.