Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Feature Requests

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-18-2018, 04:39 AM   #1
acebone
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2017
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 45
Default Reasampleomatic5000 - change pitch on sample, but maintaining lenght

If you have a sound with pulses in it, it would be nice if RS5K had an option to change it's pitch without changing the length of the sound.

I have a track with 10 RS5K-instances - each and everyone mapped to it's own key and each and every one containing a manually pitched and glued version of the same sound. If RS5K could maintain sample-length while altering pitch, I'd only need one instance, and the setup would be much much faster.

It would be true luxury if you could also tell RS5K to tempomatch the sample.
acebone is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2018, 07:54 AM   #2
Eliseat
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2018
Location: Cologne
Posts: 147
Default

Yes, that would be nice. Request support from me.
Eliseat is offline   Reply With Quote
Old Today, 12:07 AM   #3
Ozman
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 339
Default

Reapitch
Ozman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.