Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2024, 05:25 AM   #1
Tagirijus
Human being with feelings
 
Tagirijus's Avatar
 
Join Date: Feb 2020
Location: germany
Posts: 384
Default [fixed in 7.15] [7.14] media item tooltip stays after hovering

If you hover over e.g. the volume/velocity knob on a media item, it gives you a tooltip. Yet this tooltip stays even when the mouse is not on the knob anymore. Also it seem to stay as long as the mouse stays inside the tracks boundaries or so.

Steps to reproduce
  • Create a MIDI item.
  • Hover over its velocity knob.
  • Move your mouse away to the left while staying on the track.

See GIF:





Expect to happen
Tooltip should be gone as soon as the mouse leaves the knob for which the tooltip is for.

Computer specs
OS: Win 10 64 bit
CPU: i9 9900K, 8x 3.60 - 5.00 Ghz
GPU: AMD Radeon RX 580
RAM: 16 GB DDR4-3200
HDD: 1TB M.2 SSD + 2x 500 GB SSDs
Audio: RME Babyface


Sample project
Non needed, I guess.


Error messages
There are none.
__________________
System: Win 10 64 bit / i9 9900K (8x 3.6 GHz) / 16 GB DDR4-3200 RAM / 1TB M.2 SSD + 2x 500 GB SSD / RME Babyface / Reaper
Tagirijus.de

Last edited by Tagirijus; 04-16-2024 at 05:41 AM.
Tagirijus is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2024, 05:32 AM   #2
Tagirijus
Human being with feelings
 
Tagirijus's Avatar
 
Join Date: Feb 2020
Location: germany
Posts: 384
Default

I just noticed that changing the Delay of the tooltip settings also has no effect on the item and envelope tooltips. They still appear immediately.
__________________
System: Win 10 64 bit / i9 9900K (8x 3.6 GHz) / 16 GB DDR4-3200 RAM / 1TB M.2 SSD + 2x 500 GB SSD / RME Babyface / Reaper
Tagirijus.de
Tagirijus is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2024, 05:39 AM   #3
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 15,910
Default

This is fixed in the current prerelease builds, and the fix should be in the next release version which will probably be this week.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2024, 05:39 AM   #4
Tagirijus
Human being with feelings
 
Tagirijus's Avatar
 
Join Date: Feb 2020
Location: germany
Posts: 384
Default

Just wow. Thanks for fixing and thanks for the info!
__________________
System: Win 10 64 bit / i9 9900K (8x 3.6 GHz) / 16 GB DDR4-3200 RAM / 1TB M.2 SSD + 2x 500 GB SSD / RME Babyface / Reaper
Tagirijus.de
Tagirijus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.