Old 07-15-2015, 09:54 AM   #1
Denys
Human being with feelings
 
Denys's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Tokyo
Posts: 228
Default Always record MIDI

A friend of mine told me Pianoteq was always recording the MIDI in the background.

It would be a cool feature for people who suddenly realize they forgot to click the record button, or just have a good idea when improvising before recording.

What do you think?
Denys is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2015, 11:16 AM   #2
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Oblivion
Posts: 9,006
Default

http://forum.cockos.com/project.php?issueid=2306
__________________
foxyyymusic
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2015, 11:09 PM   #3
Denys
Human being with feelings
 
Denys's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Tokyo
Posts: 228
Default

Thanks foxAsteria! I didn't know what keywords to search!

It looks that this feature request is quite old... Do somebody know if another DAW has this function? If it was Reaper-exclusive, I'm sure a lot of hesitating people would join us.
Denys is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2015, 10:49 AM   #4
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Oblivion
Posts: 9,006
Default

Digital Performer, Tracktion, Cubase, Studio One, Pro Tools, Samplitude/Sequoia, Fruity Loops, Logic, maybe some others as well. It seems to be more common as a MIDI-only feature.
__________________
foxyyymusic
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.