Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER General Discussion Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-20-2022, 06:46 AM   #1
d. gauss
Human being with feelings
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,631
Default 6.54 After install all my track labels turned white! Help!

Title says it all. Using classic 1.x theme all my black text track labels are now white in 6.54, making them basically invisible on a light colored track. How do i undo this new, unwanted, behavior?

just installed v6.53 over 54. things are fine. track labels are black again. it is def a 6.54 problem/issue

Last edited by d. gauss; 04-20-2022 at 06:56 AM.
d. gauss is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2022, 07:07 AM   #2
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 13,332
Default

Does it look same in classic 4.x theme?
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 04-20-2022, 07:13 AM   #3
d. gauss
Human being with feelings
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,631
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Does it look same in classic 4.x theme?
i don't know. i had a client sitting here freaking out that they couldn't see the tracks, so i just reverted to a lower reaper version as fast as i could. i did quickly pull up a random theme though before i bailed on 6.54 and it was white as well.
d. gauss is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2022, 07:40 AM   #4
DThompson55
Human being with feelings
 
DThompson55's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Central Connecticut
Posts: 345
Default

I also had to revert to an earlier version (Mac M1 Monterey)
__________________
It's like learning to paint with your ears.
DThompson55 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2022, 07:47 AM   #5
studer58
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 281
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Does it look same in classic 4.x theme?
Yes...same problem in Classic 4.x...my favourite theme. What's been broken in 6.54 to do this (change black test in track panels to white?

Hope there'll be a bug/new version fix for this soon....
studer58 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2022, 08:18 AM   #6
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 15,704
Default

ah oops fixing
Justin is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2022, 12:57 PM   #7
redddog
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 174
Default

Quote:
Originally Posted by Justin View Post
ah oops fixing
hahaha
redddog is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2022, 10:13 PM   #8
studer58
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 281
Default

Fixed and working as usual now in v 6.55..thanks Justin !
studer58 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.