Old 09-13-2019, 03:23 PM   #1
TeachMeSensei
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 5
Default VST Disappeared

I had multiple folders on my C: drive containing various VST plugins and decided to condense them down to only one folder, and ever since then, only a couple of the VSTs are somehow "missing," even though they are in the same folder as the rest (which loaded perfectly fine.) I have gone to preferences and removed all folders, added the folder containing the VSTs, cleared the cache, closed Reaper, opened Reaper, re-scanned, and nothing can seem to get Reaper to realize it's there. I have even copied the VST into different folders and added those folders in preferences, but still nothing happened. This is very frustrating because it was working before, and I haven't deleted anything. I moved all the files from other folders into one central folder, and now all my VSTs work except for two. Anyone have any idea what the problem might be?
TeachMeSensei is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2019, 03:46 PM   #2
domzy
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 1,464
Default

are they just plain .dll files? Not plugins that require a particular install routine?
domzy is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2019, 04:00 PM   #3
TeachMeSensei
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 5
Default

Yes, they're all just regular .dll files. That's what is so confusing, it should have worked just fine.

Last edited by TeachMeSensei; 09-13-2019 at 04:09 PM.
TeachMeSensei is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.