Old 10-18-2018, 03:21 AM   #1
Burillo
Human being with feelings
 
Burillo's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 166
Default REAPER 5.96 broke NINJAM parsing

I've recently recorded a live jam with REAPER, and i cannot open it in 5.96 (the tempo map works OK but there's no audio). When downgrading to 5.95, everything works fine. I'll try to come up with a minimal reproducible case.
__________________
From Russia with love
БЕЗНОГNМ
Burillo is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2018, 05:49 AM   #2
Burillo
Human being with feelings
 
Burillo's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 166
Default

This issue is reproducible with any NINJAM clipsort. I'm attaching a one-interval long session. It opens fine in v5.95, but is empty in v5.96.
Attached Files
File Type: zip ninjam-bug-repro.zip (18.1 KB, 4 views)
__________________
From Russia with love
БЕЗНОГNМ
Burillo is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2018, 05:52 AM   #3
cfillion
Human being with feelings
 
cfillion's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Québec, Canada
Posts: 2,253
Default

Try the v5.961 prerelease:
Code:
v5.961rc1 - October 15 2018
  + NINJAM: fix clipsort.log import
https://forum.cockos.com/showthread.php?t=22836

EDIT: It's now released.

Last edited by cfillion; 10-20-2018 at 01:27 AM.
cfillion is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.