Old 11-26-2019, 09:23 AM   #1
Krankykarl
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 6
Default Behringer X-Touch Extender

I've got the Behringer X-Touch Universal control surface and just got the extender and can't get it to work right. It is working but, I can't get the right configuration. I've updated to the latest Reaper and I'm using an iMac with a Universal Audio Apollo interface. Any ideas?
Thanks, Dan
Krankykarl is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2019, 01:08 PM   #2
mschnell
Human being with feelings
 
mschnell's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Krefeld, Germany
Posts: 9,011
Default

Take a look at the "CSI" thread right here.

-Michael
mschnell is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2019, 03:45 PM   #3
Krankykarl
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by mschnell View Post
Take a look at the "CSI" thread right here.

-Michael
I got it to work. It was the offset in the MCU. Now the meters are freezing on the Universal but not the extender when you stop. CSI will be my next project but, it looked quite time consuming so, I'll check into it.
Thanks, Dan
Krankykarl is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2019, 10:05 PM   #4
mschnell
Human being with feelings
 
mschnell's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Krefeld, Germany
Posts: 9,011
Default

Quote:
Originally Posted by Krankykarl View Post
it looked quite time consuming
Not necessarily. Several community made configuration file sets already are available on request and might be work right away.

-Michael
mschnell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.