Old 12-07-2019, 09:16 AM   #1
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,337
Default Route button missing sometimes in TCP (SOLVED)

REAPER 6.01 x64


In the TCP the route button is missing sometimes (Defaul 6.0 theme, default layout).



SOLVED

Last edited by Dstruct; 12-07-2019 at 09:45 AM.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2019, 09:39 AM   #2
bobobo
Human being with feelings
 
bobobo's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 697
Default

Routebuttons only from mondays to fridays

Mixer on?


Check settings in the Theme adjuster
__________________
Quote:
CLA (about volumelevel) : who gives a shit about that, use your damn ears.
tedious reaper stuff | don't take a look at the tuned_6.0 trial | my Chordgun Variation
Don't forget the __startup.lua
bobobo is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2019, 09:45 AM   #3
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,337
Default

Ok, theme adjuster solved it. But why was it hidden at all (I didn't disable it)?
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2019, 06:01 PM   #4
bobobo
Human being with feelings
 
bobobo's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 697
Default

In A it's disabled when mixer is shown by default.
__________________
Quote:
CLA (about volumelevel) : who gives a shit about that, use your damn ears.
tedious reaper stuff | don't take a look at the tuned_6.0 trial | my Chordgun Variation
Don't forget the __startup.lua
bobobo is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2019, 07:52 PM   #5
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,337
Default

Ok. Thanks!
Dstruct is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.