Old 04-12-2018, 03:21 PM   #4921
RJHollins
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,179
Default

As always ..... Thanks T !!

will check them out
RJHollins is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2018, 03:35 PM   #4922
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

Enjoy RJ! as always

...


Stack Rack Share Strips

Free ones:
https://stash.reaper.fm/v/33332/timb...kRack-FREE.zip

commercial ones:
https://stash.reaper.fm/v/33333/timb...kRack-Comm.zip





EDIT:

6 more Free

https://stash.reaper.fm/v/33341/timb...k-kHz_FREE.zip



site:
https://kilohearts.com/


EDIT:
Rea Pitch Design
https://stash.reaper.fm/v/33356/16x_...ITCHDESIGN.zip

mini example video
https://www.youtube.com/watch?v=JEM1...ature=youtu.be

Last edited by timbralzoom; 04-14-2018 at 09:09 AM.
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2018, 02:56 PM   #4923
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
Stack Rack Share Strips
Thanks Timbral!! Will be very useful.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2018, 04:04 PM   #4924
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Thanks Timbral!! Will be very useful.
i hope so! (<-- sneaky hihi smile)
but be prepare for the new headaches if they get popular..
hint: access hidden controls directly in Modulator window
via Stripper -extended?- Learn (even maybe for the Faders too)
..
joking apart,
i am planning to update/edit the same post in time..
to keep all my shared strips easily findable in same post.
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 01:58 AM   #4925
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
i hope so! (<-- sneaky hihi smile)
but be prepare for the new headaches if they get popular..
hint: access hidden controls directly in Modulator window
via Stripper -extended?- Learn (even maybe for the Faders too)
..
joking apart,
i am planning to update/edit the same post in time..
to keep all my shared strips easily findable in same post.
Let me know details and I'll look into

Will add link to post in first post.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 03:42 AM   #4926
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Let me know details and I'll look into

Will add link to post in first post.
Thanks! now i can continue to update same post
..
details! .. yay!

ehamm..
for example for this kind stack controls / hidden storage type strips
would amazing to have something like Learn function in the Modulator window
press to Modulator Learn button & tweak parameter from plugin GUI
(even maybe see the parameter name somewhere in Modulator window)
press to OK or Learn button again
walaa! ..
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 05:14 AM   #4927
ThrashJazzAssassin
Human being with feelings
 
ThrashJazzAssassin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Scotland
Posts: 219
Default

Same report as before, but with ReaComp. Trying to change a fader-only snapshot. Hope this helps.

https://stash.reaper.fm/33355/comptest.strip

LBX Stripper.lua:56944: attempt to index a nil value (field '?')
__________________
REAPER-OSC-panels
erthoide
ThrashJazzAssassin is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 05:32 AM   #4928
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

no error but
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 06:24 AM   #4929
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
Same report as before, but with ReaComp. Trying to change a fader-only snapshot. Hope this helps.

https://stash.reaper.fm/33355/comptest.strip

LBX Stripper.lua:56944: attempt to index a nil value (field '?')
Yep - error repeated - will look into - thanks.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 06:25 AM   #4930
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
no error but
I had that - but have you got __LBX_CTL track. When I added the CTL track and then dragged in the strip - i got the error.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 06:36 AM   #4931
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
I had that - but have you got __LBX_CTL track. When I added the CTL track and then dragged in the strip - i got the error.
oops!
yes can confirm same 56944 error with __LBX_CTL track.


EDIT:
added Rea Pitch Design Strip
https://forum.cockos.com/showpost.ph...postcount=4922

Last edited by timbralzoom; 04-14-2018 at 09:11 AM.
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 10:24 AM   #4932
ThrashJazzAssassin
Human being with feelings
 
ThrashJazzAssassin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Scotland
Posts: 219
Default

Thanks for looking in to!

Just found ALT+Right drag on a strip and adding Shift removes snapping
__________________
REAPER-OSC-panels
erthoide
ThrashJazzAssassin is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 10:26 AM   #4933
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
Thanks for looking in to!

Just found ALT+Right drag on a strip and adding Shift removes snapping
haha - been there a while - but secret!! shhh

EDIT: I know exactly what's going on with the error - will fix - but a little busy at the moment.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 10:44 AM   #4934
ThrashJazzAssassin
Human being with feelings
 
ThrashJazzAssassin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Scotland
Posts: 219
Default

Great news.

Some new sharestrips here https://github.com/ThrashJazzAssassin/LBX-Strips
__________________
REAPER-OSC-panels
erthoide
ThrashJazzAssassin is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 11:01 AM   #4935
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
Great news.

Some new sharestrips here https://github.com/ThrashJazzAssassin/LBX-Strips
Great stuff - thank you! I have a number of these plugins so will check them out when I've finished fixing things
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 07:33 AM   #4936
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
Great news.
[/url]
Hopefully the update will fix this problem.

Works fine for your Zebra strip (which I think I was originally testing wrong - without a CTL track - I'm an idiot!).

The other strip - also works in that it doesn't cause a crash - but also as none of the learned controls in the faderbox subset actually exist in the saved strip data - then they simply get deleted. I've no idea how this has happened, and haven't been able to repeat here. The control id's for the subset simply do not match up with any in the strip. Do you ever use the Tools->Regenerate ID option - this is the only way I can think this might have happened, and is likely to cause these symptoms.

Also in the update - a few other fixes.

There is also a new control in Tracks->Other Controls. Param Update Control is used like a macro control in that it learns certain types of controls from the strip. On clicking it (it should be a button type) - it simply will resend the current value held by the control to the plugin/midi out etc... This has been a very specific request - so not sure how useful it will be unless you need this exact functionality.

It isn't quite complete however - as it doesn't work with all controls that are required yet...

And another kind of biggy to keep in mind with this update is that certain things about the way control values are read in and displayed have changed. This was to make the non-monitored controls react better under certain circumstances. The changes have potential to affect performance if I have got something wrong - but I don't think it will generally. Normal monitored controls should work as before.

Please let me know if you notice anything strange going on, performance wise, or anything else - it might be because of these changes - and I'll need to investigate.

Cheers
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 08:36 AM   #4937
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

just tried with "comptest" strip and can confirm seems no more 56944 error.
(yep .. didn't forgot the __LBX_CTL this time )
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 08:40 AM   #4938
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
just tried with "comptest" strip and can confirm seems no more 56944 error.
(yep .. didn't forgot the __LBX_CTL this time )
Be good to see if some of your big strips work well with the latest. Yours and Arthur's are the usual best stress test applications.

I've had your UGG LT running fine with no noticeable difference - but it's definitely those with unmonitored controls too that are important to check. I'm confident though that the changes should be pretty transparent.

Oh - and thanks for checking
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 10:11 AM   #4939
ThrashJazzAssassin
Human being with feelings
 
ThrashJazzAssassin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Scotland
Posts: 219
Default

Thanks for fixing

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Do you ever use the Tools->Regenerate ID option
No. I've never used that option before.
__________________
REAPER-OSC-panels
erthoide
ThrashJazzAssassin is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 10:16 AM   #4940
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
Thanks for fixing



No. I've never used that option before.
Ok - probably for the best (it will mess with things).

No idea how that happened with your ReaComp strip then - unless the subset fader target controls were not in the saved strip (as is also possible - and in which case everything now works as expected).
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 12:32 PM   #4941
ThrashJazzAssassin
Human being with feelings
 
ThrashJazzAssassin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Scotland
Posts: 219
Default

Just tested saving Faderbox snapshots with a strip. Saved fine, loaded fine and snapshots are recalling fine with no crashing. Progress.. but the fader numbers are wrong:

I have 5 LBX-FaderBox's in my __LBX_CTL.
I assigned fader1 and faders 33-40 to various controls and saved strip.
Loaded strip in other track - controls are assigned to faders 1-9.
__________________
REAPER-OSC-panels
erthoide
ThrashJazzAssassin is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 02:26 PM   #4942
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
Just tested saving Faderbox snapshots with a strip. Saved fine, loaded fine and snapshots are recalling fine with no crashing. Progress.. but the fader numbers are wrong:

I have 5 LBX-FaderBox's in my __LBX_CTL.
I assigned fader1 and faders 33-40 to various controls and saved strip.
Loaded strip in other track - controls are assigned to faders 1-9.
Hmmm ok. Please my I have a look at the strip file?

EDIT: Scratch that - I know what I've done wrong - will fix...

Should now be fixed!
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal

Last edited by lb0; 04-16-2018 at 02:53 PM.
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 03:35 PM   #4943
ThrashJazzAssassin
Human being with feelings
 
ThrashJazzAssassin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Scotland
Posts: 219
Default

WOOHOO

Looks like you've cracked it
__________________
REAPER-OSC-panels
erthoide
ThrashJazzAssassin is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 03:35 PM   #4944
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

a Q. for Param Update Control

does this scenario works?
for example
-say we have 5 states in one/same control
-add 5 Param Update Controls
-assign 5 states to that 5 Param Update Controls separately / one state for each?
if no : no problem just a TOL moment..
if yes : how?

EDIT:
uhmm.
i think now i get the logic..
keyword was: the current value .. not the stored value

EDIT2:
going to do a big stress test!

Last edited by timbralzoom; 04-16-2018 at 03:50 PM.
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 03:51 PM   #4945
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
a Q. for Param Update Control

does this scenario works?
for example
-say we have 5 states in one/same control
-add 5 Param Update Controls
-assign 5 states to that 5 Param Update Controls separately / one state for each?
if no : no problem just a TOL moment..
if yes : how?
I don't think so. Unless I misunderstand you.

All it does is if say you have a MIDI/OSC control - assigned to MIDI CC 1. The control value is lets say 5. If this button is learned parameter of the Param Update Control (PUC) - when clicking the PUC - it will trigger sending of value 5 on MIDI CC 1.

If you have a plugin parameter control - Say Threshold - and the control is set to value 55. Again if learned as part of the PUC - when triggering the PUC control - it will set the Threshold of that plugin to 55.

I guess only really useful for FX plugin parameters if they are set to non-monitored - and you want the values held by stripper to be resent to the plugin (say you had been fiddling with the plugin externally - so Stripper values are different - then using the PUC can set the plugin parameters back to what Stripper last knew them as.

The plugin example was not the main purpose - the main purpose was for MIDI/OSC controls which cannot keep track of whatever they may be controlling. The plugin example was just a consequence of creating the PUC.

It was Arthur's request - so maybe he can shed more light on it's exact purpose - but I think the MIDI/OSC example above is what he needed it for (when controlling Kontakt via CC's). I think when a program change happened - it provided a way to set parameters up again how he wanted them.

I still need to add functionality to make the PUC work with RCM controls.


EDIT: Yes - it doesn't store any values in the PUC - just a link to all learned controls - it is those controls' values which get re-transmitted when the PUC is clicked.

EDIT2: Let me know how the test goes. any CPU difference is my main worry, although obviously if anything changes visible/functionality wise too - I need to know. But not noticed anything untoward as yet.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 04:13 PM   #4946
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
WOOHOO

Looks like you've cracked it
WOOHOO indeed! I literally realised I'd been a dunce 1 second after pondering what I'd done wrong. Need more hours in the day to make sure I think about things with a little more clarity.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 04:18 PM   #4947
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

what should i compare?
anything else than the Auto Monitor Value ON/OFF?
(maybe Visible/Hide too)
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 04:27 PM   #4948
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
what should i compare?
anything else than the Auto Monitor Value ON/OFF?
(maybe Visible/Hide too)
Probably mainly the Auto Monitor Value mainly. Hidden controls shouldn't be affected really.

Basically - code has changed slightly in the read parameter values monitoring which is called all the time (depending on Control Refresh Rate). There is an extra reaper function call to get the parameters display value at this point (for all controls - whether monitored or not) - whereas it is no longer called in the Draw Control code (instead the value is read from the control data table).

I think this extra line of code is acceptable - and shouldn't affect things too much - but if you notice large/heavy strips with tonnes of controls have a greatly increased CPU requirement because of this - I may think on it again. But an extra line of code adds a tiny tiny amount of CPU - just want to be sure projects which were taxing the system before - are not worse off because of this change.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 04:32 PM   #4949
ThrashJazzAssassin
Human being with feelings
 
ThrashJazzAssassin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Scotland
Posts: 219
Default

Have you recently changed any code that would affect mouse scroll-wheel on controls? All the other menus are fine but some of my controls seem to be jumping a little more erratically and they're not working on snapshot selectors any more? Or is it just me?

EDIT: restart-new project-back to normal now apart from the snapshot selectors. Don't know what happened. Nothing to worry too much about.

EDIT2:
It's happening again. Cause unknown. Mousewheeling a control nudges the last changed control. Made me realise how much I use my trusty scroller

EDIT3:Not urgent (Turkish motto)
__________________
REAPER-OSC-panels
erthoide

Last edited by ThrashJazzAssassin; 04-16-2018 at 05:48 PM.
ThrashJazzAssassin is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 05:44 PM   #4950
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

^^
sometimes i get this jumpy behavior too..
in my case:
for example if there is a Strip (+probably Snapshots too) already loaded,
when i add extra parameters in same page
some parameters jumps to "zero" when tweaking by mouse or mouse wheel
even some of them doesn't properly load the value from Snapshots..

but..
i can't describe the exact reproduce for now ..will do if i can catch!

...

still testing via switching between 068/069 .. so far nothing i can report!!

but i have a Q
why you hate the left-handed people
just discovered & i am crying right now for "Dock To Left Edge"


EDIT:
UGGLT (719 controls)

https://drive.google.com/open?id=1_3...Qani1oji1Ed9vy

testing in both versions (068,069) while Auto Monitor Value On and OFF
to me it seems nothing different..
you might notice some glitch while i was messing with controls/opening closing Stripper/menus etc.
i believe its because of Capturing process .. tried before and after capturing there wasn't any glitch at all.

short: so far all seemed OK to me! (except dock to left )

EDIT2:
TJA! you made me smile here
also seems your mouse wheel thingy totally different than what i was tried to describe above..
first time i saw mouse wheel controlling two controls at same time.

EDIT3:

i think mouse wheel thingy at above its just a graphic refresh issue
here is what i found:

[/url]


EDIT4:
i switched back to 068 .. refresh issue was same..
then back to 066 .. there was no refresh issue..

i hope make sense.

Last edited by timbralzoom; 04-16-2018 at 09:08 PM.
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 11:38 PM   #4951
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
Have you recently changed any code that would affect mouse scroll-wheel on controls? All the other menus are fine but some of my controls seem to be jumping a little more erratically and they're not working on snapshot selectors any more? Or is it just me?

EDIT: restart-new project-back to normal now apart from the snapshot selectors. Don't know what happened. Nothing to worry too much about.

EDIT2:
It's happening again. Cause unknown. Mousewheeling a control nudges the last changed control. Made me realise how much I use my trusty scroller

EDIT3:Not urgent (Turkish motto)
That I think is an update issue - rather than it's nudging the value after.

I'll need to definitely look into! But I think if you monitor the value in Zebra - When you finish scrolling - the value in Stripper is not displayed correctly - but when it does 'tick over' when you alter another control - it then displays the correct value.

If so - this is probably a consequence of the changes made recently. It's simply the script not triggering the update routine with the correct monitored value.

I'm assuming these values are monitored?
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 11:46 PM   #4952
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
^^
sometimes i get this jumpy behavior too..
in my case:
for example if there is a Strip (+probably Snapshots too) already loaded,
when i add extra parameters in same page
some parameters jumps to "zero" when tweaking by mouse or mouse wheel
even some of them doesn't properly load the value from Snapshots..

but..
i can't describe the exact reproduce for now ..will do if i can catch!

...

still testing via switching between 068/069 .. so far nothing i can report!!

but i have a Q
why you hate the left-handed people
just discovered & i am crying right now for "Dock To Left Edge"


EDIT:
UGGLT (719 controls)

https://drive.google.com/open?id=1_3...Qani1oji1Ed9vy

testing in both versions (068,069) while Auto Monitor Value On and OFF
to me it seems nothing different..
you might notice some glitch while i was messing with controls/opening closing Stripper/menus etc.
i believe its because of Capturing process .. tried before and after capturing there wasn't any glitch at all.

short: so far all seemed OK to me! (except dock to left )

EDIT2:
TJA! you made me smile here
also seems your mouse wheel thingy totally different than what i was tried to describe above..
first time i saw mouse wheel controlling two controls at same time.

EDIT3:

i think mouse wheel thingy at above its just a graphic refresh issue
here is what i found:

[/url]


EDIT4:
i switched back to 068 .. refresh issue was same..
then back to 066 .. there was no refresh issue..

i hope make sense.
Thanks for the detailed testing. I think you're right on the graphics refresh issue - so want to fix that. I broke something since 0066 - so will look into when I get some time.

Doing a lot of recording today - so might have to be later on.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2018, 01:28 AM   #4953
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,402
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
Have you recently changed any code that would affect mouse scroll-wheel on controls? All the other menus are fine but some of my controls seem to be jumping a little more erratically and they're not working on snapshot selectors any more? Or is it just me?

EDIT: restart-new project-back to normal now apart from the snapshot selectors. Don't know what happened. Nothing to worry too much about.

EDIT2:
It's happening again. Cause unknown. Mousewheeling a control nudges the last changed control. Made me realise how much I use my trusty scroller

EDIT3:Not urgent (Turkish motto)
Have fixed the mouse wheel update issue.

Not quite sure what's going on with Snapshot controls just as yet (not had time to look into). Will do later.

EDIT: Have fixed the snapshot mousewheel. However - I noticed it's only going to react to mouse wheel events if it is set to a BASIC snapshot control type - not the advanced one. They default to advanced - so switch it to basic mode (right-click in live mode on the snapshot control on the strip ->Control Specific).

I've no idea why this restriction is in place - it was obviously a requirement at some stage.

I could make it work in advanced mode also - just not sure why the deliberate restriction was there before - maybe to prevent accidental snapshot changing or something... dunno.

I prefer the basic one anyway - as that closes the dropdown when you choose a snapshot.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal

Last edited by lb0; 04-17-2018 at 01:41 AM.
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2018, 10:41 PM   #4954
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,399
Default

Strip Switcher & Create Page Buttons Basic

https://www.youtube.com/watch?v=oKdb...ature=youtu.be
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.