Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Q&A, Tips, Tricks and Howto

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-28-2020, 12:15 PM   #41
Coachz
Human being with feelings
 
Coachz's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Charleston, SC USA
Posts: 9,790
Default

I wonder if running Reaper as administrator would help
Coachz is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 12:36 PM   #42
xackley
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kitchen table, next to frig
Posts: 1,180
Default

Quote:
Originally Posted by Coachz View Post
I wonder if running Reaper as administrator would help
no it didn't, I tried that too
__________________
^^^^^^^^^^
https://soundcloud.com/user-463176271
xackley is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 08:23 PM   #43
YuriOl
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2018
Location: lugansk
Posts: 71
Default

Analog Dessert,Good job!
Thank you for taking care of our eyes!)
YuriOl is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2020, 09:32 AM   #44
Miscreant
Human being with feelings
 
Miscreant's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 173
Default

Just installed this and it works great. Thanks a tonne for doing this. I'm not even changing the default font sizes. Once I installed the .dll and booted Reaper, the 'slight' increase in size is all I need.
Miscreant is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2020, 09:14 AM   #45
rncwalker
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Location: South Fl.
Posts: 238
Default

This is great!

Can you also set this up to change some of Reapers Windows (ones that are white) to a different color?


Robert
rncwalker is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2020, 02:25 PM   #46
xackley
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kitchen table, next to frig
Posts: 1,180
Default

Today the Actions finally showed up in the Actions List in Reaper64.
And they are working with zero problems.

I did no changes to my system or reaper install. I am still at reaper 6.15
Windows 10 did do an update yesterday, and of course I have no idea of what Microsoft might have done.

Oh and also installed VST3: CLA EchoSphere Mono/Stereo (Waves) today. Waves Central install loaded a bunch of C++ packages.

But this extension now works as intended and the fonts are easy to read.

Thank you

Don
__________________
^^^^^^^^^^
https://soundcloud.com/user-463176271

Last edited by xackley; 11-29-2020 at 02:35 PM.
xackley is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2020, 04:45 PM   #47
kdulcet
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 2
Default I got this to work

I got this to work! However, I had to disable scaling from the Settings > Display > Scale and Layout menu - windows menu then type "scaling" is the easy way to find it. Because I had it set at 125%, it changed a lot of menu sizes. However, I was able to fix everything satisfactorily by using the Font Size settings which can be accessed by searching for "font size" from the Windows menu.

It seems in Windows 10 there are two places to adjust the size of everything. Scaling isn't compatible with this extension but Font Size is.

Thanks to Analog Dessert for this amazing fix!!
kdulcet is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2021, 12:01 PM   #48
amagalma
Human being with feelings
 
amagalma's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,808
Default

Just installed! Very nice! Thank you!
__________________
Most of my scripts can be found in ReaPack.
If you find them useful, a donation would be greatly appreciated! Thank you! :)
amagalma is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2021, 03:01 PM   #49
amagalma
Human being with feelings
 
amagalma's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,808
Default

Could the font size of the ReaScript console output window be taken care of too?
__________________
Most of my scripts can be found in ReaPack.
If you find them useful, a donation would be greatly appreciated! Thank you! :)
amagalma is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2021, 07:50 PM   #50
Analog Dessert
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by amagalma View Post
Could the font size of the ReaScript console output window be taken care of too?
Lol, I started to investigate && work on that, and then totally by accident, did Ctrl + Mouse Wheel scrolling out of habit -- and the JSFX Language font size changed. That's like, a standard hotkey combo to increase/decrease things in tons of programs. Saved me a bunch of time, hehe. Try it. Was that what you wanted?

Quote:
Originally Posted by rncwalker View Post
This is great!
Can you also set this up to change some of Reapers Windows (ones that are white) to a different color?
Robert
Probably -- which ones did you have in mind specifically?
Analog Dessert is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2021, 11:33 PM   #51
WarrenG
Human being with feelings
 
WarrenG's Avatar
 
Join Date: Jan 2020
Location: Forest, VA
Posts: 131
Default

Using the 64 bit dll as stated but the Actions don't show up. Looking forward to working with this. Any Ideas?


Thanks
W
WarrenG is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2021, 06:12 AM   #52
amagalma
Human being with feelings
 
amagalma's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,808
Default

Quote:
Originally Posted by Analog Dessert View Post
Lol, I started to investigate && work on that, and then totally by accident, did Ctrl + Mouse Wheel scrolling out of habit -- and the JSFX Language font size changed. That's like, a standard hotkey combo to increase/decrease things in tons of programs. Saved me a bunch of time, hehe. Try it. Was that what you wanted?

No, this is the font of the IDE you speak of. I am refering to the "ReaScript console output" window. The one that appears if you make a lua script with the code:
Code:
reaper.ShowConsoleMsg("hello")
__________________
Most of my scripts can be found in ReaPack.
If you find them useful, a donation would be greatly appreciated! Thank you! :)
amagalma is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.