Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER for Linux

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Yesterday, 12:59 PM   #641
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 11,126
Default

Quote:
Originally Posted by unius View Post
1st is simple:
1. Add Control surface (for example PreSonus FaderPort) with configured MIDI input/output ports
2. press Edit button
3. MIDI input/output no longer configured
4. press OK
5. press Edit
6. Control surface mode already another (in my case - Frontier AlphaTrack)
Thanks! Fixed this in libSwell -- if you want to have the fix you'll need to pull WDL and build libSwell.so (or wait for 5.94pre1)

Quote:

2nd more serious:
1. Add PreSonus FaderPort Control surface (and configure MIDI ports)
2. press any transport button in Reaper
3. the corresponding button lights up on the FaderPort device
4. press any transport button in FaderPort device
5. nothing happens
6. retry (4) again and again
7. after xxx attempts corresponding action actuate in Reaper
8. move volume fader in Reaper
9. fader in FaderPort moves accordingly and smoothly
10. move fader in FaderPort
11. fader in Reaper moves by leaps
Fixing for 5.94pre1, thanks!

Last edited by Justin; Yesterday at 01:16 PM.
Justin is online now   Reply With Quote
Old Yesterday, 01:00 PM   #642
lilith93
Human being with feelings
 
lilith93's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 37
Default

Quote:
Originally Posted by Justin View Post
Thanks, fixed for the next build (it also is fixed in the public WDL, if you want to build your own libSwell).
Thanks again!
lilith93 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.