Old 12-03-2007, 06:00 AM   #1
leechlife
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 11
Default What about leopard?

Hey

should the beta run fine with leo?

I just started to look at Reaper more closely (though following the dev quite a while now), but now as the mac version seems to have come long way, it is starting to become interesting.

After a short try I found two issue (or maybe just user errors ... ?? :-) )

If click on fx button on a channel, i get the window where I can seletct effects one the right and there should be the type selection (vsti, vst, ...) on the left, and that part of the window is just blank? normal? or not?

So i just get a list of jesusonics and reaper plugins, and on any jesusonic effect the edit button does not work. normal?


cheers
leechlife is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 10:09 AM   #2
mahasandi
Human being with feelings
 
mahasandi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 476
Default

do you mean you don't see your other vst plug-INS?

If so add them to the directories searched.

This is in the options under your interface sample rare etc on the far top right.
mahasandi is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 04:10 PM   #3
leechlife
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 11
Default

i mean the tree on the left, where should select vsti, dx, vst plugins etc.. is not there, it's blank.
leechlife is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 07:59 PM   #4
mahasandi
Human being with feelings
 
mahasandi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 476
Default

perhaps i'am misunderstanding(quite possible of course)

but if you select a plug-in it will appear on the left window for enable or disable with a check box.
mahasandi is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2007, 04:12 AM   #5
chris_llen123
Human being with feelings
 
Join Date: May 2007
Posts: 12
Default

As far as I'm aware that's just one of the features that Justin hasn't implemented yet. He has ported all the plugins though give him some credit!

It's not a leopard bug, or a bug of any kind for that matter as far as I'm aware.

You still get the big list of effects and a search function just they are not categorised yet.

You dont get the categorised tree on the left on OS X 10.4.11 either.

Last edited by chris_llen123; 12-05-2007 at 08:51 AM.
chris_llen123 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2007, 06:10 PM   #6
leechlife
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 11
Default

thanks

ok, then all is fine ;-),

Yes, agree the beta has come a long way!! very nice.
leechlife is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.